MOSS 2015 – conferința dedicată dezvoltatorilor de software open source

MOSS logo 2015 final-01

Pe 4 martie 2015, organizam în București prima ediție a Conferinței Make Open Source Software – MOSS 2015, eveniment dedicat dezvoltatorilor de software open source.

Companiile de software interesate cât și specialiștii în open source sunt invitați să se înscrie în agenda evenimentului cu o prezentare, prin intermediul sitului mossconf.ro, până pe 9 decembrie anul curent.

Comitetul tehnic al conferinței va evalua propunerile primite, în funcție de gradul de noutate a informațiilor trimise, aplicabilitatea practică și impactul de business al soluțiilor prezentate.

Conferința va include două segmente principale – Embedded & Mobile Systems și Cloud Solutions. Subiectele și proiectele pe care organizatorii le propun pentru abordare vizează dezvoltarea de aplicații mobile, aplicații pentru echipamente hardware (embedded), implementare automată la scară largă, design cât și realizarea de soluții hibride în cloud și monitorizare de aplicații în cloud.

În audiența evenimentului sunt așteptate peste 100 de persoane – dezvoltatori, manageri de echipe sau proiecte, studenți si profesori interesați de tehnologiile open source.

Programul final al MOSS 2015 va fi anunțat în luna ianuarie a anului viitor, odată cu punerea in vânzare a biletelor.