Modificări Ordin 250/2004

Probabil ca majoritatea companiilor au primit deja informația, însă revenim și noi cu un mesaj oficial pe acest subiect. In ediția de ieri, 10 septembrie 2013, a Monitorului oficial a fost publicat textul care modifică Ordinul 250/2004, care reglementează scutirea de impozit pentru veniturile programatorilor.

Textul publicat poate fi consultat aici: http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php?fid=MS43MDAyMTE3MjMzMDE1RSszMA

Modificările vizează câteva zone care ne-au fost semnalate de către firmele membre în timpul consultărilor ca fiind problematice în interpretarea autorităților fiscale. Astfel, varianta publicată include actualizări la lista de specializări pentru studiile superioare, codurile CAEN corelate cu cele aplicabile în prezent, precum și lista de calificări și descrierile posturilor pentru care se aplică scutirea.

Suntem convinși că demersurile ANIS în această direcție – și pe diferite canale, inclusiv în parteneriat cu alte organizații – au contribuit la adoptarea acestor modificări. Dorim să le mulțumim atât companiilor care au contribuit cu sugestii/ propuneri în cadrul consultărilor deschise de noi, cât și tuturor celor care, persoane sau organizații, ne-au susținut în acest demers.

O mențiune specială este pentru Varujan Pambuccian, care a susținut această inițiativă încă de la început și care a coordonat acest proces de modificare a textului Ordinului de aproximativ 1 an și jumătate încoace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *