Ministrul Comunicaţiilor s-a întâlnit cu Ambasadorul Belgiei

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Răzvan Mustea-Şerban, s-a întâlnit ieri, 14 martie, cu Ambasadorul Belgiei, Philippe BEKE.
Cei doi oficiali au abordat aspecte legate de agenda şi priorităţile Ministerului Comunicaţiilor. Răzvan Mustea-Şerban a vorbit despre Agenda Digitală, proiectul Ronet, care va aduce în zonele rurale Internetul în bandă largă, şi platforma Ghişeul.ro, pentru plata online a taxelor şi impozitelor.

La rândul său, Ambasadorul Belgiei a arătat că România este una dintre cele mai promiţătoare pieţe, că există companii interesate să investească în ţara noastră. Interlocutorul a evocat interesul companiilor belagiene pentru procesul de privatizare a Companiei Naţionale Poşta Română S.A.
Ministrul Comunicaţiilor a salutat interesul şi a declarat că este deschis tuturor investitorilor care doresc să participe la procedura de privatizare prin majorare de capital a Companiei Naţionale Poşta Română SA. Ministrul i-a asigurat pe reprezentanţii Ambasadei Belgiei că întregul proces de privatizare, asumat prin acordul cu FMI, va fi transparent, corect şi că toţi potenţialii investitori vor beneficia de tratament egal.
SURSA: MCSI
Etichete: