Tremend se alătură companiei Mellanox în misiunea de a accelera majoritatea supercomputerelor Top 500

Tremend, una dintre companiile românești de software cu cea mai rapidă creștere, a semnat un acord cu Mellanox Technologies, furnizor de vârf în soluții de conectivitate end-to-end dedicate serverelor și stocării de date, companie cu sedii centrale in Israel și California.

br.A.I.n Hack 2018 — Competiția pentru o lume remodelată prin Inteligență Artificială

București, 19 decembrie Peste 70 de experți din cadrul Orange și Tremend s-au reunit, pentru al doilea an consecutiv, într-un hackathon dedicat proiectelor bazate pe Inteligență Artificială (AI), br.A.I.n Hack 2018. Pe parcursul competiției, participanții au dezvoltat și prezentat soluții revoluționare, care au un potențial real de a schimba ecosistemul social și de business.

FINQware, fintech-ul românesc care a câștigat marele premiu la competiția regională Citi CEE PSD2 Challenge

FINQware, un fintech start-up românesc, a adus în România marele premiu de la competiția regională Citi CEE PSD2 Challenge, a cărei finală a avut loc în Varșovia, pe 30 octombrie. Pe lângă un premiu de 25.000 PLN, această recunoaștere a potențialului soluției FINQ este însoțită de oportunitatea de a dezvolta, împreună cu Citibank Polonia, organizatorul evenimentului, produse și servicii inovative bazate pe Open Banking.

Zitec: Aplicația Regista a procesat peste 3 milioane de documente și este utilizată de instituții din 36 de județe

Zitec, lider pe piața de IT din România, specializat în dezvoltarea de soluții, servicii și produse tehnologice personalizate, anunță că aplicația Regista a ajuns la peste trei milioane de documente procesate în cei trei ani de activitate. Potrivit companiei, soluția de management al documentelor a atras peste 40 clienți noi și s-a extins în 8 noi județe în ultimul an.

Tremend Software Consulting preia dezvoltarea aplicației de bike sharing Ape Rider by Pegas

Serviciul de bike sharing lansat de Pegas are potențialul de a ajunge la 100.000 de utilizatori până la sfârșitul acestui an, rezolvând o problemă majoră de mobilitate urbană. Ape Rider se adresează atât navetiștilor, cât și celor care vor să ajungă rapid dintr-o zonă în alta a Capitalei, evitând totodată traficul aglomerat.

Fondurile de investiții românești sunt invitate la Luxembourg RoadShow

Romlux organizează prima ediție a evenimentului Luxembourg RoadShow dedicat fondurilor de investiții românești, precum GapMinder și 3TS – Catalyst Romania, alături de LPEA (Luxembourg Private Equity Association) și Startup Grind, în data de 02 octombrie în Luxemburg, la Novotel Kirchberg. În cadrul evenimentului se vor prezenta oportunitățile de investiții în startup-urile românești, o piață pe care recent a fost evaluat primul unicorn – UiPath, iar cele două fonduri de investiții din România sunt invitate pentru a se prezenta investitorilor privați din Luxemburg, celor mai mari fonduri de investiții private, precum 2be, Mangrove Partners, Luxembourg for Finance, cu scopul de a fi finanțate.

Vindeți mai mult cu mai puțin efort

Succesul oricărei companii se măsoară atunci când se trage linie la final de an și se calculează profitul. Pentru departamentele de vânzări, în care schimbările sunt la ordinea zilei, o soluție CRM modernă este cea care eficientizează cu adevărat activitatea, prin automatizarea anumitor sarcini, astfel încât să se profite de toate oportunitățile de vânzare.

FINQware, unul dintre finaliștii Transylvania Startup Awards

FINQware este unul dintre cele 25 de startup-uri care vor urca pe scena Transylvania Startup Awards pe 6 septembrie, și având întreaga echipă care se ocupă cu dezvoltarea aplicației FINQ în Transilvania, la Cluj, nu putea să lipsească de la competiția destinată startup-urilor din cadrul Transylvania Awards.

Bento Grânar – soluția ideală pentru succesul campaniei agricole de toamnă!

Bento, companie specializată în soluții dedicate agricultorilor, vine în sprijinul deținătorilor de silozuri, cu aplicația Bento Grânar. Dezvoltată împreună cu Silloz Carani, cel mai mare hub logistic pentru produse agricole din vestul României, Grânar oferă date în timp real, cu privire la calitatea, cantitatea și proveniența cerealelor depozitate.

Nouă rundă de înscrieri în programul Techcelerator pentru start-up-urile de tehnologie, susținut financiar de GapMinder

Începând cu data de 21 august 2018, Techcelerator, primul accelerator din România care susține și financiar startup-urile de tehnologie prin intermediul partenerului exclusiv GapMinder, deschide înscrierile pentru o nouă rundă a programului. Fondul de investiții cu capital de risc GapMinder este cofinanțat prin Programul Operațional Competitivitate.