Venituri în creştere cu 30% pentru Zitec în primul semestru. Compania ţinteşte afaceri de peste 5 mil. euro în 2017

Zitec, furnizor major de soluții, servicii și produse tehnologice personalizate din România, a înregistrat în primul semestru din 2017 o creștere de aproximativ 30% a cifrei de afaceri, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2016. Pentru întreg anul 2017, compania estimează venituri de peste 5 milioane de euro.

Departamentul pentru Situații de Urgență și QUALITANCE lansează aplicația mobilă medEasy

BUCUREȘTI /25.07.2017/ – Departamentul pentru Situații de Urgență și QUALITANCE  lansează aplicația mobilă medEasy, destinată medicilor rezidenți cu specializarea medicină de urgență, care îi va ajuta să-și îndeplinească și să monitorizeze activitățile și procedurile medicale mai rapid. Aplicația va facilita și colaborarea dintre aceștia și îndrumătorii lor, prin simplificarea mecanismului de verificare și validare.

25% creștere pentru Entersoft România în primele șase luni

București, 25 iulie 2017. Entersoft a înregistat o creștere de 25% a cifrei de afaceri pe primele șase luni ale anului, vânzările depășind jumătate de milion de euro. Dezvoltarea companiei se bazează pe atragerea unor clienți noi, extinderea proiectelor existente și demararea unor implementări la nivel internațional.

Elaborarea Bugetului General al Uniunii Europene se face cu ajutorul Aplicatiei Comune de Buget Integrat (CIBA), un sistem IT fundamental de business

SIVECO face parte din consortiul selectat de Comisia Europeana pentru a oferi suport tehnic pentru acest sistem IT Recent, Comisia Europeana a selectat consortiul care va oferi suport tehnic pentru sistemul critic de business folosit in construirea bugetului Uniunii Europene. SIVECO Romania face parte din acest consortiu, alaturi de Infeurope SA, din Luxemburg.

BEACONING, un proiect european de cercetare si inovare care promoveaza invatarea prin joc

Copiii se nasc azi cu instincte digitale, fiind aproape tot timpul prezenti in comunitatile online si pe retelele sociale Datorita accesului foarte timpuriu si extensiv la tehnologie, copiii de azi gandesc si proceseaza informatia mult diferit fata de generatiile anterioare. In consecinta, adaptarea profesorilor, considerati de sociologi “imigranti digitali”, la limbajul si stilul de invatare al “nativilor digitali” este o necesitate in zilele noastre.

NEWTON aduce inovatie si tehnologie in scolile speciale

Elevii de la scolile speciale pentru deficienti de auz vor invata fizica si chimie folosind tehnologia 3D, Augmented Reality si Virtual Reality. Continutul a fost dezvoltat de SIVECO Romania, in cadrul proiectului european NEWTON Emil are 12 ani si, desi intelege continutul lectiilor, are dificultati mari la scriere.

Wand.education: Revolutia creata de SIVECO in domeniul lectiilor interactive

Cand accesul la informatie este mijlocit de tehnologie de la varste tinere, sistemul educational nu poate decat sa tina pasul cu inovatia Specialistii SIVECO, pasionati de tehnologie si educatie, au dezvoltat un software educational online, Wand.education, accesibil la https://wand.education, care ofera profesorilor intregul suport necesar pentru crearea unui continut educational interactiv de calitate, intr-un mod simplu si rapid.

SIVECO propune o solutie inovativa si eficienta pentru managementul deseurilor

ECOSUNT este primul software romanesc integrat, destinat companiilor din domeniul managementului deseurilor Protejarea mediului a devenit o provocare uriasa si este, in acelasi timp, o tema de interes general. In prezent, deseurile reprezinta o problema majora pentru planeta noastra, care ne priveste pe toti, avand in vedere faptul ca o gestionare inadecvata a lor are efecte extrem de nocive asupra mediului.

Cegeka Romania şi-a menţinut ritmul de creştere şi a ajuns la 85 milioane de lei în 2016, plus 40%

Cegeka Romania, furnizorul belgian de soluţii software şi de infrastructură IT,a înregistrat anul trecut pe plan local o cifră de afaceri netă de peste 19 milioane de euro, cu 39,7% mai mare decât în 2015. Compania se află într-o dezvoltare atât financiară, cât și a celor două birouri din București și Iași, de unde se livrează atât servicii de dezvoltare, cât și infrastructură.

QUALITANCE made the FT’s list of Europe’s fastest-growing companies

The global technology innovation company with headquarters in Romania, US and Australia was ranked 612 on the list of 1000 European fast-growing firms, with a revenue growth of 165% between 2012 and 2015.   QUALITANCE is ranked 612 on the list of 1000 European fast-growing firms, with a revenue growth of 165% between 2012 and 2015, a Compound Annual Growth Rate of 38.3%, a revenue of 4.2 million euros in 2015 and 143 employees.