Informaţii de aderare

Orice persoană juridică, cu obiect de activitate în domeniul IT, poate deveni membru ANIS sub în urma completării formularului de adeziune şi a achitării cotizaţiei în cuantumul stabilit.

Prin semnarea formularului de adeziune la ANIS, companiile îşi asumă prevederile Statutului şi ale Codului de etică ale asociaţiei şi se angajează implicit să le respecte.

Cotizaţia de membru este stabilită în funcţie de o grilă ce are ca termen de referinţă cifra de afaceri generată de fiecare companie.

Sumele platite catre ANIS  sub forma de cotizații anuale sunt cheltuieli deductibile la calculul impozitului pe profit, in baza legii patronatelor si in conformitate cu Art. 21, alin. 2) lit. m) din Codul Fiscal. Va rugăm sa specificați această prevedere departamentului dvs. financiar-contabil la adeziune.

Prezentare generala ANIS

Conform deciziei Adunării Generale ANIS din 17 ianuarie 2017, grila de cotizatii valabilă este următoarea:

Pachete STARTUP

  • STARTUP: GRATUIT pentru companiile cu venituri pe ultimul exerciţiu fiscal de maximum 100.000 EUR şi au maximum 1 an de activitate. (Membership limitat.)
  • STARTUP+: 200 EUR/an pentru companii cu venituri de maximum 100.000 EUR şi au maximum 2 ani de activitate. Beneficii de membru deplin.

Pachete STANDARD (in functie de cifra de afaceri)

  • 450 EUR/an – pentru companiile cu venituri între 100.000 EUR și 1 milion EUR
  • 700 EUR/an – pentru companiile cu venituri între 1 și 3 milioane EUR
  • 1200 EUR/an – pentru companiile cu venituri între 3 și 10 milioane EUR
  • 1700 EUR/an – pentru companiile cu venituri peste 10 milioane EUR

Pachet PREMIUM (opţional, în locul oricăruia dintre celelalte pachete)

  • 3500 EUR/an

Companiile care doresc să sprijine suplimentar asociaţia, pot opta pentru un pachet Premium, în valoare de 3.500 EUR care are asociate servicii de promovare suplimentare. Optiunea pentru acest pachet nu presupune beneficii suplimentare de ianformare sau reprezentativitate faţă de cele ale altor membri ai Asociaţiei.

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servcii – ANIS – Prezentare generala ANIS

Deveniţi membru ANIS – membership[at]anis.ro – pentru solicitari și formular de adeziune.

 

Beneficii membri   Informatii de aderare   Lista membrilor   Consiliul Director ANIS