Membri

Cu peste 100 de membri, ANIS este cea mai importantă organizatie care reprezintă interesele companiilor din industria de software și servicii IT din România.

Membri ANIS, au capital românesc, străin şi/sau mixt, și au sediul în București sau pe teritoriul țării.

ANIS pune la dispoziția firmelor din industrie pachete de membru potrivite pentru interesele oricarei dimensiuni de business care se regăsește în ecosistemul românesc, de la companii multi-naționale, pană la IMM-uri și chiar StartUp, astfel incât orice companie cu capital privat, care are domeniul de activitate in IT, poate deveni membru al asociației.

În calitate de membru, compania dumneavoastră se poate implica alături de ceilalți membri și de Consiliul Director ANIS, în elaborarea strategiilor la nivel național, având astfel un rol în dezvoltarea industriei din țara noastră.

Pe langă activitatea de lobby, oferim membrilor noștri și o serie de beneficii directe și indirecte, prin activitățile pe care le desfasurăm sau cu care ne parteneriem.

Pentru mai multe detalii despre condiţiile şi procedura de aderare sau consultarea listei de membri vă invităm să vizitaţi sectiunile de mai jos.