Ymens – UNIOR-TEPID, cel mai bun proiect cloud din mediul privat

Compania Ymens, furnizorul autohton care oferă o gamă completă de servicii cloud pentru gestionarea afacerii, a fost premiată de EuroCloud România pentru cel mai bun proiect cloud din sectorul privat – implementarea soluţiilor de business în compania UNIOR-TEPID.
Serviciile Ymens utilizate de UNIOR-TEPID, lider pe piaţa de scule industriale şi scule de mânӑ, au generat rezultate vizibile la nivel operaţional încă din primele trei luni. Mai exact, numărul clienţilor companiei a crescut cu 7% în acest interval, iar numărul oportunităţilor de afaceri a înregistrat un avans de 35%.

UNIOR-TEPID a optat pentru trei servicii din portofoliul Ymens – Comerciant, soluţia de tip CRM, Intranet, soluţia de tip portal intern, şi Mesager, soluţia de tip SMS marketing. De la implementarea Comerciant, UNIOR-TEPID a atras cu 25% mai mulţi clienţi noi faţă de perioada anterioară utilizării soluţiei. În plus, timpul de răspuns la cererile de ofertare a fost diminuat cu 5%, atât datorită accesului rapid la documentele necesare prin intermediul Intranet, cât şi ca urmare a păstrării unui istoric al relaţiei cu clienţii în Comerciant.

Bogdan Balaci, CEO Ymens: „UNIOR-TEPID este unul din exemplele de companii care au înregistrat un avans al principalilor indicatori de business ca urmare a utilizării soluţiilor de cloud Ymens. Premiul EuroCloud ne onorează şi demonstrează calitatea şi eficienţa serviciilor noastre. Este încă o confirmare a orientării Ymens către client şi către nevoile acestuia pentru dezvoltarea afacerii. În acest fel Ymens susţine o economie competitivă, oferind companiilor româneşti soluţii complexe, accesibile şi uşor de folosit, menite să le crească eficienţa şi productivitatea.”

Potrivit reprezentanţilor UNIOR-TEPID, adoptarea soluţiilor din platforma Ymens pentru cei 20 de utilizatori din companie a adus o creştere semnificativă a productivităţii. De asemenea, a reprezentat şi un avantaj competitiv, alături de o transparenţă totală a costurilor lunare şi suportul unei echipe de specialişti.

Dan Dăbuleanu, administrator UNIOR-TEPID: “Cloud-ul ne aduce un avantaj deosebit, întrucât putem opta pentru soluţiile de care avem nevoie din platforma Ymens fix pentru numărul de utilizatori pe care ni-l dorim, avem o transparenţă totală a costurilor lunare şi beneficiem de suportul şi serviciile unei echipe de profesionişti. În plus, putem accesa soluţiile foarte uşor, în orice moment şi de oriunde.”

Premiul EuroCloud pentru cel mai bun proiect în sectorul privat confirmă, încă o dată, dedicarea Ymens faţă de companiile româneşti şi eficienţa soluţiilor oferite clienţilor săi. Proiectul premiat de EuroCloud România a evidenţiat calităţile soluţiilor cloud ale Ymens: creşterea productivităţii forţei de vânzări, creşterea semnificativă a oportunităţilor şi a cererilor de ofertă şi o eficienţă sporită. Totodată, EuroCloud a premiat Ymens și pentru cea mai bună ofertă de cloud, Software ca Serviciu, dedicată companiilor româneşti, indiferent de dimensiunea sau de obiectul lor de activitate.

SURSA: ComputerWorld