Wizrom – o creştere de 7,6% în semestrul 1 din 2012

Prima jumătate a anului 2012 a adus o creştere de 7,6% a veniturilor grupului de firme Wizrom (Wizrom Software, WizSalary şi filialele externe), unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerii din România.

Grupul Wizrom a înregistrat în primele şase luni ale anului venituri de 3,23 milioane de euro, datorită revirimentului fără precedent al comenzilor din partea companiilor care au reluat în ritm susţinut implementările, respectiv a succesului modelului de licenţiere SaaS, mult mai permisiv fiscal pentru investitorii în tehnologie.

„Perioada martie-iunie a fost deosebit de activă, cu noi proiecte atât în ţară, cât şi peste hotare. Pe fondul interesului crescut al companiilor pentru soluţii de eficientizare a afacerii, şi noi am venit cu un portofoliu extins, graţie parteneriatelor semnate cu Panorama şi Infor, doi dintre cei mai mari producători de software de business din lume”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.

Grupul Wizrom a terminat prima jumătate a anului cu un număr de 3.424 de clienţi, în creştere cu 7% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2011. De asemenea, a fost menținută structura veniturilor: 31% din venituri au provenit din licenţe vândute, 34% din mentenanţă, 35% din alte servicii de business (analiză business, procese, dezvoltări personalizate, outsourcing, altele).

Grupul de firme Wizrom avea la 30 iunie 2012 un număr de 150 de angajaţi, pe fondul creșterii forţei de vânzări din iarnă cu 30%.

 

SURSA: CW