Trend Micro lansează noi soluţii de securitate pentru companiile mari şi medii

Trend Micro lansează o nouă familie de soluţii de securitate dedicate companiilor mari (enterprise) şi celor de dimensiuni mijlocii, având la bază infrastructura Trend Micro™ Smart Protection Network™. Soluţiile se adresează companiilor ce doresc să blocheze cât mai eficient cele mai noi ameninţări informatice din mediul online şi să-şi securizeze reţelele IT, serverele şi staţiile de lucru realizând totodată importante reduceri de costuri în vremuri economice dificile.

Noua suită Trend Micro™ Enterprise Security ajută companiile să protejeze mai bine informaţiile deţinute, necesitând totodată un timp mai scurt pentru achiziţionarea şi implementarea soluţiei. Potrivit unei companii independente de cercetare a pieţei, Trend Micro reduce riscul de infectare cu peste 60% şi taie din costurile de management a securităţii IT cu până la 40%.1.

Trend Micro Smart Protection Network este infrastructura din spatele acestor suite de securitate şi le diferenţiază substanţial de soluţiile competitoare. Această infrastructură asigură companiilor un grad de securitate foarte ridicat iar utilizatorilor protecţie maximă de oriunde s-ar conecta la Internet şi la reţeaua companiei (de acasă, de la birou, din deplasare).

Noile suite de securitate sunt:
Trend Micro Enterprise Security Suite
Trend Micro Enterprise Security for Endpoints and Mail Servers
Trend Micro Enterprise Security for Gateways
Trend Micro Enterprise Security for Endpoints

Cele patru noi suite se alătură soluţiilor existente Trend Micro Enterprise Security for Communication and Collaboration formând astfel o ofertă extinsă, foarte cuprinzătoare şi care se adaptează fiecărei companii în parte, fie că este vorba de o corporaţie cu mii de staţii de lucru şi servere sau de o companie de mărime medie.

Suita Trend Micro Enterprise, cea mai cuprinzătoare din întreaga familie Trend Micro, este o soluţie de gestionare centralizată a securităţii IT, concepută pentru a proteja infrastructura de tip Internet gateway a unei companii, serverele de email şi de fişiere, desktopurile, laptopurile şi toate echipamentele mobile. Trend Micro Enterprise Suite oferă maximum de protecţie multi-nivel, securizând compania împotriva viruşilor, spamului, ameninţărilor de tip spyware dar şi celor combinate, inclusiv împotriva celor care se manifestă în mediul online sau care au ca mediu de propagare Internetul.

„Funcţionalităţile oferite de cele mai noi suite Trend Micro pentru companiile mari şi medii le vor ajuta pe acestea să sporească gradul de protecţie cu eforturi minime de management a securităţii IT şi fără să-şi pună problema costurilor asociate unor soluţii complicate de tip enterprise”, spune Michael Draeger, senior field support, IT, la Silgan Containers, LLC.

Cu mai mult de 38 de fabrici, Silgan Containers este cel mai mare producător de ambalaje de metal pentru domeniul alimentar şi, timp de mai mulţi ani, compania a utilizat soluţiile Trend Micro pentru o protecţie multi-nivel împotriva furtului de date, dar şi împotriva celor mai noi ameninţări informatice.

„Am creat aceste noi soluţii Trend Micro Enterprise Security pe baza unor cercetări de piaţă amănunţite şi din dorinţa de a ajuta mai bine companiile să obţină maximum de eficienţă din partea echipelor de securitate”, spune Dan Glessner, vice-president pentru global enterprise şi data center marketing, la Trend Micro. “Un număr tot mai mare de organizaţii caută să consolideze mai multe produse de securitate pe care le au instalate în mai puţine soluţii, dar mai cuprinzătoare, oferite de foarte puţini lideri ai industriei. Trend Micro este unul dintre aceşti furnizori de încredere”, completează Glessner.

În România, soluţiile Trend Micro sunt distribuite în exclusivitate de către GECAD NET, prin reţeaua sa de peste 80 de parteneri din întreaga ţară.

Notă:
Osterman Research, Cloud-Client Impact Report, 2009

Trend Micro Incorporated, lider global în Internet content security, îşi concentrează activitatea pe securizarea schimburilor de informaţii digitale, atât între companii cât şi între consumatori. Pionier şi avangardist al industriei, Trend Micro promovează tehnologiile de management centralizat al ameninţărilor informatice pentru asigurarea continuităţii operaţionale, protejarea informaţiilor personale şi a proprietăţii, în faţa tuturor tipurilor de malware, spam, dar şi împotriva scurgerilor de date şi a oricăror ameninţări web. Pentru a afla informaţii suplimentare despre cele mai noi ameninţări informatice vizitaţi TrendWatch la www.trendmicro.com/go/trendwatch.

Soluţiile flexibile ale Trend Micro,disponibile înmultiple forme, beneficiază de suport 24/7 la nivel global. Multe dintre aceste soluţii sunt create sub conceptul Trend Micro Smart Protection Network, noua generaţie de infrastructură de securitate cloud-client, creată pentru a proteja utilizatorii de ameninţările web. Companie transnaţională, cu sediul în Tokyo, Trend Micro comercializează întreaga gamă de soluţii de securitate prin intermediul unei reţele foarte bine dezvoltate de parteneri de afaceri. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.trendmicro.com.

GECAD NET este o companie specializată în comercializarea şi implementarea aplicaţiilor software, furnizează opţiuni adecvate de licenţiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicaţie web şi asigură soluţii profesionale de securitate IT sub brandul propriu SENTINET. Cu o tradiţie de peste 16 ani in domeniul IT, GECAD NET a obţinut numeroase premii şi certificări din partea celor mai importanţi producători mondiali. Compania deţine în prezent statutul de Microsoft Gold Certified Partner, Autodesk Value Added Reseller şi Autodesk Authorized Training Center, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor. GECAD NET are în prezent peste 1200 de clienţi în domenii precum telecomunicaţiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcţiilor, energiei, petrolului şi gazelor şi altele. Printre aceştia se numără Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting, Despec România, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig, Petrom, Ringier, Rosal Grup, Şantierul Naval Constanţa, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone România. GECAD NET este companie membră a Grupului GECAD. Mai multe detalii puteţi găsi la: www.gecadnet.ro ; www.gecadshop.ro

Sursa: GECAD NET