Trei noi parteneri români se alătură programului Infor Partner Network

Infor a anunţat că Brinel, Elian şi Wizrom au aderat la programul Infor Partner Network(IPN), un grup selectiv de parteneri care distribuie și asigură servicii pentru aplicațiile de afaceri dezvoltate de Infor. Noii parteneri vor distribui și vor asigura mentenanța aplicațiilor Infor10 ERP Enterprise (LN) (Elian),Infor10 Supply Chain Management (SCM)(Wizrom), Infor10 Corporate Performance Management(CPM)(Elian, Wizrom) și Infor10 Enterprise Asset Management(EAM)(Brinel) în România. Infor este al treilea mare furnizor de aplicaţii pentru afaceri şi de servicii de pe piața mondială, cu peste 70.000 de clienți. Aproximativ un sfert din veniturile Infor provenite din licenţe este generat prin intermediul canalului de parteneri IPN.
Informații suplimentare
·         Prin selectarea Brinel, Elian și Wizrom, Infor îşi extinde prezenţa în România, ceea ce permite companiei să se concentreze asupra industriilor-cheie din întreaga regiune.
·         IPN este un program de top în industrie, care se concentrează pe sprijinirea canalului de parteneri ai Infor, să ruleze afaceri de succes pe baza furnizării de produse şi servicii Infor, care să permită partenerilor să ofere suport de cea mai bună calitate pentru clienții Infor.
·         Infor a anunțat un nivel record de inovații, cu mai mult de 100 de noi produse planificate pentru lansare în 2012, inclusiv Infor10 Industrie Suites; aplicaţii specializate în funcție de industrie, care au la bază tehnologia Infor10 ION, ce utilizează standarde deschise pentru a integra aplicaţii Infor şi non-Infor, şi tehnologia Infor10 ION Workspace. Proiectată în mod special pentru acoperirea cerințelor unice din fiecare industrie, Infor10 Industry Suites este preconfigurată pentru fiecare industrie în parte, minimizând necesarul de particularizări, care de multe ori conduce la procese de implementare lungi şi costisitoare.
Citat Wizrom
“Infor este un partener redutabil, cu un portofoliu foarte interesant de soluții, testate și dezvoltate în mulți ani de utilizare și perfecționare, cu durată redusă de implementare, și care necesită bugete ușor de alocat de către clienți”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director, Wizrom Software.

 

SURSA: Agora