TotalSoft pregăteşte lansarea Charisma ERP 2012

TotalSoft va lansa în noiembrie, cu ocazia evenimentului Zilele Charisma, noua generaţie a soluţiei Charisma ERP 2012, care include module cu funcţionalităţi extinse şi instrumente inovative. Printre noutăţile cu impact în creşterea fără precedent a uzabilităţii aplicaţiei se numără integrarea unui motor de căutare şi filtrare a datelor, modul intuitiv de navigare, vizibilitate şi control complet asupra proceselor interne şi orientarea către dispozitive mobile.

Charisma ERP 2012 include module noi de Workflows, Document Management şi Intranet, dar şi funcționalităţi precum Search şi Task List.
Integrarea unui motor de căutare şi filtrare a datelor disponibile în sistemul ERP va schimba radical modul de interacţiune al utilizatorilor cu un software de business. Acest lucru va fi posibil prin intermediul Charisma Search, o inovaţie tehnologică a echipei de Research & Development a TotalSoft, care va fi inclusă în toate produsele din suita Charisma.
Prin Charisma Task List utilizatorii îşi vor putea integra lista de taskuri din Microsoft Outlook cu modulul de Workflows şi entităţile din Charisma ERP, putând să-şi administreze propriile activităţi, să delege sau să urmărească task-urile altei persoane, direct din platformă. Sarcinile administrate pot fi personale, de birou sau cele legate de procesele derulate în Charisma ERP, modulul fiind de fapt o transpunere în business, însă mult mai detaliată, a aplicaţiei Tasky lansată anul acesta pentru segmentul B2C.
Modulul Workflows aduce noi beneficii în zona fluxurilor şi proceselor de business, rezultate în urma parteneriatului strategic încheiat cu Nintex, liderul global în dezvoltarea aplicaţiilor software conexe platformei Microsoft SharePoint. Noua soluţie contribuie la reducerea costurilor operaţionale, prin eliminarea unor timpi de execuţie redundanţi sau manuali, la eficientizarea activităţilor operaţionale, precum şi la minimizarea riscului intern, datorită sporirii controlului şi introducerii automatizărilor operaţionale.
O altă componentă a sistemului, Charisma Document Management, foloseşte noile funcţionalităţi Microsoft SharePoint pentru implementarea de sisteme de gestiune a aprobărilor necesare documentelor, dar şi definirea de fluxuri de lucru în scopul reglementării circulaţiei acestora. Printre beneficiile soluţiei se numără facilitarea lucrului cu documente (salvarea, arhivarea, regăsirea, istoricul, controlul versiunilor, raportări), prezentarea informaţiilor specifice unui Intranet într-o manieră grafică personalizată, adaptată imaginii şi strategiei clientului, dar şi regăsirea uşoară a documentelor de interes şi gestionarea drepturilor de acces.
Prin Charisma Intranet – platforma web care asigură informarea rapidă şi mediul de colaborare propice pentru angajaţii unei companii – Charisma oferă utilizatorilor un mediu de lucru securizat şi accesibil. Astfel, angajaţii companiilor care utilizeaza platforma au acces la date despre companie, posibilităţi de distribuire şi publicare de documente de interes, bune practici organizaţionale sau calendare de activităţi.
Charisma ERP 2012 va fi prezentată în premieră în cadrul evenimentului Zilele Charisma, care se va desfăşura în perioada 16-17 noiembrie la Hotel Radisson Blu din Bucureşti. Mai multe date despre eveniment, care va reuni cea mai mare comunitate de business creată în jurul unui produs software, sunt disponibile la adresa http://www.charisma.ro/evenimente/zilele-charisma.
Sursa: Computerworld
Etichete: