TotalSoft participă la evenimentul “Saudi Arabia Mega Infrastructure Projects”

TotalSoft, liderul pieței românești de management de proiect, participă la evenimentul “Saudi Arabia Mega Infrastructure Projects” care va avea loc între 16-18 septembrie în capitala Arabiei Saudite, Riyadh. Participarea la eveniment are ca obiectiv extinderea prezenței TotalSoft în megaproiectele care se derulează în această parte a lumii, strategie începută în anul 2010 prin participarea la proiectul Jubail Refinery.

Piața proiectelor din Arabia Saudita este cea mai mare din zona Orientului Mijlociu, evaluată la 66 mld USD în 2011, previzionată să crească cu 10% în 2012, și urmând să ajungă în 2013 la 80 mld USD.

Evenimentul își propune să facă radiografia acestei piețe, din alte domenii decât cea predominantă a energiei. Pe parcursul celor trei zile vor fi prezentate proiectele de infrastructură feroviară, linii de metrou, aeroporturi, dezvoltare imobiliară și construcții, utilități și apă, infrastructură socială. Evenimentul asigură un mediu potrivit pentru ca leaderii megaproiectelor să se întâlnească și să interacționeze cu experții în industria construcțiilor și domeniilor conexe.

Prezentarea susținută de TotalSoft “Best Practices in Project Execution and delivery” se concentrează pe experiența în livrarea de soluții de management de proiect în industria construcțiilor și, în special, în domeniul megaproiectelor internaționale, având ca referință participarea la construcția rafinăriei Jubail din Arabia Saudită, proiect în valoare de peste 10 mld USD.

TotalSoft are o experiență de peste 18 ani în domeniul managementului proiectelor, peste 600 de clienți și un portofoliu complet de servicii (consultanță, școlarizare, implementare a celei mai puternice soluții de project management din lume – Primavera, first level suport Primavera etc.). TotalSoft este compania care a introdus conceptul de management de proiect în Romania și care duce acum competențele românești în acest domeniu în cele mai mari proiecte ale lumii.

SURSA: AGORA

Etichete: