TotalSoft, partener în construcţia unei rafinării în Arabia Saudită

TotalSoft, partener Oracle certificat pentru vânzare, implementare, training şi consultanţă Primavera şi singura companie din România care poate acorda suport tehnic pentru această soluţie, anunţă semnarea unui contract cu SAUDI ARAMCO TOTAL Refining and Petrochemical Company (SATORP) din Arabia Saudită pentru vânzarea sistemului Primavera.
 
Licenţele Primavera, instalate de către TotalSoft în cursul lunii iunie, marchează şi prima vânzare de software de project management realizată de o firmă românească în Peninsula Arabă, urmând a fi utilizate la construcţia uneia dintre cele mai mari rafinării din lume – „JUBAIL REFINERY”. Proiectul JUBAIL presupune o investiţie totală în valoare de 9.6 miliarde USD, considerat cel mai mare proiect din lume în momentul de faţă, şi de o mare importanţă strategică atât pentru Saudi Aramco cât şi pentru Regatul Arabiei Saudite, fiind cea mai mare rafinărie din Orientul Mijlociu.
 
La finalizarea sa, prevăzută pentru anul 2013, noua rafinarie va fi una dintre cele mai avansate la nivel mondial, având planificată o producţie de 400,000 de barili/zi.
 
Utilizarea sistemului de project management Primavera va asigura platforma software necesară gestionării corecte a resurselor umane (30.000 muncitori), financiare (materialele, construcţia şi echipamentul vor costa aproximativ 5,5 miliarde dolari) şi materiale (1 milion metri cubi ciment,  4,250 echipamente, 30,000 tone structura metalică, 100,000 tone conducte – 7000 km).
 
Aportul TotalSoft în cadrul acestui proiect va continua şi în cea de-a doua jumătate a anului, atât prin extinderea numărului de licenţe şi a suportului tehnic, cât şi prin oferirea de noi soluţii pentru gestionarea proiectelor.
 
În România, după şase ani de la prima revizie realizată sub consultanţă TotalSoft, Lukoil va derula anul acesta cel mai mare proiect de modernizare a unei rafinării din România, consultanţa în project management fiind asigurată şi de această dată de specialiştii TotalSoft.

Contractul semnat cu SATORP Arabia Saudită marchează o noua piaţă pe care TotalSoft intră cu sistemul Primavera, a treia dupa România (600 clienţi) si Ungaria (38 clienţi).

Sursa: TotalSoft preluat de Agora

Etichete: