Totalsoft lansează platforma Charisma Cost Contol

TotalSoft anunţă lansarea unei noi soluţii de criză, platforma de tip e-procurement Charisma Cost Control. Produsul simplifică şi optimizează procesele de achiziţii, de la structurarea bugetului de achiziţii, administrarea cererilor de cheltuieli, gestionarea şi dezvoltarea relaţiilor cu furnizorii, derularea licitaţiilor, selecţia furnizorilor, şi până la urmărirea desfăşurării contractelor.
 
Dintre 75 de responsabili cu achiziţiile chestionaţi despre beneficiile soluţiei, 75% au specificat reducerea cheltuielilor cu hârtia, 61% eliminarea proceselor redundante, 58% găsirea mai rapidă a produselor, 42% reducerea stocurilor, 41% diversificarea partenerilor şi 38% au semnalat scăderea dependenţei faţă de furnizori. La aceste beneficii se adaugă îmbunătăţirea productivităţii, creşterea eficienţei şi reducerea costurilor pe care le implică orice proces de achiziţie.
 
Charisma Cost Control este un produs dezvoltat pe platforma Microsoft SharePoint şi beneficiază de o flexibilitate excepţională. Astfel, timpul de realizare şi implementare a unor cerinţe noi, în funcţie de specificul fiecărui client, este de numai câteva ore, iar metodologia de lucru permite implementarea soluţiei în maxim două săptămâni, în funcţie de complexitatea şi acurateţea specificaţiei tehnice cerută de client.
 
Charisma Cost Control marchează un punct de cotitură în strategia TotalSoft de a oferi soluţii reale de criză, cu rezultate rapide în scăderea costurilor, la preţuri accesibile. Pregătim un pachet complet de soluţii online, pe care îl vom comercializa sub brandul Charisma eBusiness Suite, prin care vom simplifica şi automatiza atât procese de front-office, cât şi de back-office, prioritate având sectoarele cele mai afectate de criză”, declară Daniel Ionescu, director de strategie în cadrul TotalSoft.
 
TotalSoft se adresează pieţei cu două tipuri de oferte, implementarea produsului pe infrastructura companiei client sau în regim SaaS (Software as a Service). Soluţia se integrează perfect cu Charisma ERP, sau cu orice alt sistem de gestiune a resurselor unei companii.

Sursa: TotalSoft preluat de Agora

Etichete: