TotalSoft lansează o soluţie software pentru registratură

TotalSoft anunţă lansarea Charisma Registration Desk, o soluţie software destinată gestionării activităţii de registratură dintr-o companie. Produsul urmăreşte, simplifică şi automatizează parcursul tuturor documentelor de intrare, ieşire sau care circulă în interiorul organizaţiei.

Charisma Registration Desk este un produs dezvoltat pe platforma Microsoft SharePoint şi beneficiază de o flexibilitate excepţională, fiind destinat companiilor care derulează o corespondență intensă, precum cele din domeniul bancar, al serviciilor financiare, al instituţiilor publice, curierat sau telecom.
                         
Pentru a prelua şi a automatiza înregistrarea cât mai multor tipuri de documente, sistemul se interfaţează şi cu alte aplicaţii, precum sistemele de tip CRM şi cu modulele specifice de Collection, Repossession sau Legal, atribuind automat numere de înregistrare documentelor generate de acestea. De exemplu, în cadrul unei scrisori de notificare emisă de sistemul CRM, acesta se conectează la Charisma Registration Desk şi obţine număr de înregistrare, număr pe care îl încorporează în document, putând asocia automat notificării din sistem, funcţie de numărul de înregistrare, un eventual răspuns primit din partea clientului.
                     
TotalSoft îşi completează astfel oferta de soluţii de business cu care se adresează pieţei româneşti şi internaţionale, portofoliu care se aşteaptă să genereze anul acesta o cifră de afaceri consolidată de peste 25 mil Euro. Charisma Registration Desk se integrează perfect cu aplicaţiile din suita Charisma, precum Charisma Collection, Charisma ERP, Charisma CRM. O demonstraţie gratuită a soluţiei poate fi planificată la adresa http://www.charisma.ro/demo
                      
Sursa: TotalSoft
Etichete: