TotalSoft lansează noi soluţii dezvoltate pe Microsoft SharePoint 2010

TotalSoft, Microsoft Gold Partner în România, lansează o campanie de promovare a platformelor dezvoltate pe tehnologie SharePoint 2010, pentru a oferi companiilor medii și mari un instrument de content management colaborativ, capabil să simplifice și să eficientizeze activitatea acestora.

Tehnologia Microsoft SharePoint 2010 facilitează lucrul în echipă prin afilierea utilizatorilor la comunități de lucru, reduce timpul și efortul de realizare a fiecărei activități, ajută la creșterea performanței, concentrând informațiile relevante în zone publice sau private, în funcție de nivelul de acces şi securitate al fiecărui utilizator.
                    
Platforma de content management propusă de TotalSoft se constituie într-o interfață de unelte de lucru securizate, uşor accesibile, perfect integrate cu produsele din suita Microsoft Office. Cu ajutorul Microsoft SharePoint, companiile beneficiază de transpunerea și automatizarea fluxurilor de stări operaționale și de business, simplificând în același timp accesul la soluții precum: eProcurement, CRM, dashboard-uri, intranet și extranet, managementul corespondenței și al registraturii.
                        
În baza vastei experiențe pe care o are în domeniul soluţiilor de afaceri pentru companii medii şi mari, TotalSoft propune mediului de afaceri românesc o platformă tehnică simplă și accesibilă, care să ofere acces permanent la informații relevante membrilor unei companii, într-un mod corect și în timp real, reducând în acelaşi timp costurile de administrare și  infrastructură IT.
                  
Sursa: TotalSoft preluat de Agora
Etichete: