TotalSoft lansează cursuri profesionale de analiză de business conform metodologiilor internaționale

IREB: Certificat Profesional de Analiza Business – Managementul Cerintelor
TotalSoft, producătorul român de software, parte a grupului Global Finance, anunță lansarea programelor profesionale de training destinate acumulării cunoștințelor și dezvoltării abilităților necesare unui analist de business, conform standardelor internaționale IREB. Cursurile se adresează atât companiilor, cât și persoanelor fizice care doresc să-și dezvolte abilitățile de a utiliza metodologii specifice gestiunii cerințelor de business, conform standardelor practicate la nivel internațional. Este dovedit faptul că documentarea cerințelor de business reprezintă primul pas în optimizarea proceselor oricărei companii, aceasta fiind etapa care decide succesul sau eșecul initiațivelor ce se pot transforma în proiecte valoroase. Prin parteneriatul cu IREB, instituția care supervizează activitatea de certificare a business analiștilor din Germaina, Elveția, Austria, UK, USA, Israel, India sau Olanda, TotalSoft vine în întâmpinarea unei nevoi stringente în piață, cursuri autorizate și recunoscute internațional în analiza de business.

TotalSoft este de altfel prima companie din Europa de Est atestată pentru furnizarea serviciilor de training a business analiștilor în schema de certificare IREB. Prin intermediul cursurilor, companiile au acces direct la modalitățile de documentare eficientă, clară și concisă, privind cerințele de business, în vederea îmbunătățirii proceselor existente, implementării noilor procese de business, introducerii de noi aplicații-suport, fără a mai fi nevoie să apeleze la companii de consultanță. Cursurile TotalSoft echivalează cu 2 ani de experiență efectivă în analiza business și sunt susținute de experți internaționali care actionează în sfera managementului cerințelor de business, industriale, din domeniul cercetării și al educației.


Certificarea obținută de cei care vor urma cursurile este valabilă la nivel internațional. Pentru detalii privind programul centrului de training vă rugăm să accesați:   http://ireb.totalsoft.ro/. Persoană de contact: Suzana Badea (sbadea@totalsoft.ro; 0744.89.86.20)

Sursa: Computerworld

Etichete: