TotalSoft îşi reinventează identitatea online

TotalSoft lansează proiectul totalsoft.ro prin care îşi propune repoziţionarea brandului de companie în zona inovaţiei în tehnologia informaţiei. După ce lansarea proiectului charisma.ro, în 2010, a contribuit la creşterea notorietăţii online a brandului Charisma de aproape patru ori în mai puţin de un an, TotalSoft a decis pentru următoarea perioadă o promovare mai agresivă în cazul soluţiilor de project management şi dezvoltare de software.

TotalSoft.ro este împărţit în trei secţiuni: servicii, soluţii şi inovaţie. Secţiunea de servicii este dedicată dezvoltării de proiecte software la cheie, prezintă competenţele companiei, dar şi proiecte de referinţă din România şi piaţa internaţională. Secţiunea dedicată soluţiilor scoate în evidenţă expertiza în project management câştigată de TotalSoft prin cele peste 650 de implementări ale sistemului Primavera. Vizitatorii vor găsi informaţii complete privind cursurile de project management, certificările şi training-urile de utilizare a sistemului Primavera.
 
O atenţie deosebită a fost acordată secţiunii de inovaţie. Pe lângă prezentarea celor mai noi tehnologii, TotalSoft doreşte crearea unei comunităţi de cercetare prin implicarea clienţilor, partenerilor şi a altor specialişti IT în dezvoltarea portofoliului de produse. De altfel, o parte dintre specialiştii de excepţie care stau în spatele soluţiilor sale sunt prezentaţi pe larg prin intermediul conceptului United Brains of TotalSoft. Site-ul va prezenta parteneriatele strategice, comerciale sau tehnologice prin care compania va acoperi noi nevoi ale clienţilor. În această zonă intră şi parteneriatul cu Tableau Software, nr. 1 mondial în vizualizarea datelor, tehnologie adoptată în cadrul aplicaţiei de business intelligence, Charisma Analyzer.
TotalSoft.ro oferă o navigare uşoară, gândită astfel încât vizitatorii să ajungă la informaţia dorită din maximum 3 click-uri. Site-ul este integrat cu www.charisma.ro şi este disponibil deocamdată doar în limba română, urmând ca până la finele acestui an să fie localizat şi în limbile engleză, bulgară şi greacă.
 
Sursa: TotalSoft
Etichete: