TotalSoft intră pe piaţa de retail cu proiecte de project management

TotalSoft a anunțat finalizarea primului proiect de implementare a sistemului de project management Primavera într-o companie de retail. Contractul a fost semnat cu România Hypermarche, deținătorul brandului Cora, parte din Grupul Louis Delhaize și unul dintre cele mai puternice branduri de retail din România.

Proiectul a presupus integrarea soluţiei proprietare TotalSoft – Teamspirit – destinată centralizării informațiilor privind orele lucrate și pontate de angajați, cu alocarea lor pe proiecte, faze și activități, cu Primavera, sistemul de project management pentru care TotalSoft este Oracle Gold Partner, specializat în Primavera.
                         
România Hypermarche a urmărit prin acest proiect obținerea unei platforme unice care să simplifice, să susțină și să permită o planificare a activității departamentul său de IT până la nivel de responsabil de activitate, departamentul fiind coordonatorul tuturor proiectelor de infrastructură hardware și software din cele cinci magazine Cora aflate în România.
                         
Pentru a valida soluția propusă de TotalSoft, s-a stabilit ca proiectul pilot să fie coordonarea lansării magazinului Cora Drobeta Turnu Severin, magazin pentru deschiderea căruia retailerul francez a investit aproximativ 22 de milioane de EURO.
                               
Proiectul Cora deschide o nouă oportunitate pentru TotalSoft, intrarea pe piața de retail cu soluții de project management personalizate, care să îmbine responsabilizarea angajaților privind controlul volumului de muncă, cu planificarea proiectelor de infrastructură ale companiei. Având ca referință un nume precum Cora, sperăm să convingem și alți jucători din piață de utilitatea și avantajele unui sistem de acest gen”, a declarat Bogdănel Budeanu, Director Divizie Primavera – Oracle, din cadrul TotalSoft.
                     
Sursa: TotalSoft
Etichete: