TotalSoft integrează tehnologia Tableau Software în Charisma Analyzer

TotalSoft anunţă încheierea unui parteneriat strategic cu liderul mondial în vizualizarea datelor, Tableau Software. În baza acestui parteneriat, TotalSoft va utiliza tehnologia Tableau Software ca platformă pentru sistemul de business intelligence Charisma Analyzer, urmând să extindă utilizarea ei şi în cazul modulelor de raportare ale soluţiilor Charisma ERP, Charisma Medical Software şi Charisma HCM.

Tableau Software a fost apreciat în cadrul studiului Gartner din februarie 2010, drept soluţia BI cu cel mai ridicat nivel al satisfacţiei clienţilor, cu cel mai ridicat grad de utilizare la nivel de companie dar şi cu cel mai înalt scor de calitate.
                   
Dincolo de avantajele competitive pe care le oferă cea mai avansată platformă de business intelligence din lume, integrarea tehnologiei Tableau Software în Charisma marchează o schimbare majoră de strategie. Vorbim despre prima integrare de cod „third-party” în regim OEM din istoria de peste 16 ani a companiei. Pe lângă faptul că oferim clienţilor noştri toată experienţa liderului mondial în analize avansate de date, ne vom putea canaliza resursele spre dezvoltarea competenţelor noastre de bază din zona ERP, cu mare valoare adăugată pentru noi”, susţine Daniel Ionescu, Strategy & Marketing Director.
                       
Studiile realizate în rândul companiilor care utilizează instrumente Business Intelligence bazate pe tehnologia Tableau Software au arătat o reducere a timpului de creare a unui raport cu 87,5%, o creştere a numărului minim de rapoarte standardizate cu peste 400% şi o scădere a timpului de întreţinere a rapoartelor de la câteva zile, la câteva ore pe lună. Acestora li se adaugă eliminarea costurilor de şcolarizare şi îmbunătăţirea semnificativă a productivităţii muncii înregistrată de utilizatori.
                            
Odată cu trecerea Charisma Analyzer pe platforma Tableau Software, se vor reduce semnificativ timpii de implementare şi adaptare a aplicaţiei la cerinţele clienţilor. Avantajele pe care le aduce noua tehologie se traduc, din punct de vedere funcţional, prin asigurarea celui mai înalt standard de vizualizare şi analiză a datelor din industrie, dar şi prin transformarea sistemului într-un instrument simplu şi uşor de folosit, conceput pentru utilizatorii mai puţin familiarizati cu IT-ul.
                  
Sursa: TotalSoft preluat de Agora
Etichete: