TotalSoft, în finala European Software Excellence Awards 2012

TotalSoft a fost declarată finalistă în cadrul competiţiei European Software Excellence Awards 2012, la categoria Vertical Market – Enterprise Solution, cu sistemul Charisma Retail.

Ajunsă la a patra ediţie, competiţia este una dintre cele mai prestigioase din industria software la nivel european şi recunoaşte rolul crucial pe care producătorii şi distribuitorii independenţi de software (ISV) îl joacă în rezolvarea problemelor reale ale companiilor şi în susţinerea creşterii afacerilor clienţilor.

TotalSoft a înscris în concurs sistemul integrat Charisma Retail, cea mai complexă şi populară soluţie de tip POS (Point of Sale) din România, care acoperă toate nevoile unei companii de retail (ERP, Retail, CRM, SFA, Document Management, Collection, BI, Self-service, Cost Control, Online commerce, HR &Payroll, HCM Portal, Time-Sheet, Intranet).

Charisma dovedeşte încă o dată că este o soluţie matură, dar în acelaşi timp flexibilă, fiind capabilă să eficientizeze procesele cheie privind stocurile, managementul financiar, gestiunea documentelor, optimizarea vânzărilor şi a operaţiunilor punctelor de vânzare. Adoptat de liderii pieţei de retail, sistemul s-a recomandat prin referinţele numeroase, fiind folosit în peste 2100 de magazine.

„Calitatea soluţiilor înscrise a fost excepţională şi demonstrează talentul din comunitatea de software din Europa”, a declarat Alan Norma, Managing Director IT Europa. „Finaliştii vin din întreaga Europă, ţările din regiunea centrală şi de est fiind bine reprezentate”.

„Membrii juriului au fost impresionaţi de calitatea tuturor proiectelor prezentate şi de efortul depus de companii pentru pregătirea participărilor”, a declarat John Chapman, Editorial Director IT Europa. „Competiţia a provocat un entuziasm deosebit în rândul companiilor de software. Membrii juriului au o experienţă vastă în industria IT şi în jurizarea acestui gen de competiţii, astfel încât a fost incredibil să-i vedem impresionaţi de inovaţia soluţiilor înregistrate”.

Evaluarea soluţiilor s-a făcut ţinând cont de o serie de criterii, precum dedicarea şi impactul asupra afacerii clientului, avantajele competitive obţinute de acesta, depăşirea aşteptărilor clientului, calitatea suportului tehnic.

European Software Excellence Awards 2012, competiţie care premiază cele mai bune practici adoptate de companiile de software la nivel european, în care s-au înscris jucători din 18 ţări, îşi va desemna câştigătorii în cadrul unei gale festive care va avea loc pe 1 martie 2012, la Grand Hyatt, Berlin.

Sursa: TotalSoft

Etichete: