TotalSoft devansează toate companiile de software din România

La sfârşitul anului trecut, compania TotalSoft a înregistrat o nouă premieră în România câştigând locul I în toate cele trei topuri realizate de Camera de Comerţ şi Industrie a României şi Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti. Aceasta reuşită este cu atât mai importantă cu cât, conform oficialilor CCIR, nici o altă firmă de software din România nu a mai reuşit această performanţă până acum.

Într-un an extrem de greu, în care termeni precum business, productivitate, eficienţă au stat sub semnul crizei, TotalSoft realizează primul hat-trick al premiilor CCIR şi CCIB – secţiunea Tehnologia Informaţiei. Compania a câştigat la finele lui 2009 trei locuri I pentru performanţă la categoria “Întreprinderi Mari (grupa de activitate Cercetare – Dezvoltare şi High Tech), Secţiunea Tehnologia Informatiei” în:

Topul Naţional al Firmelor
Topului Firmelor din Municipiul Bucureşti
Topul firmelor din sectorul 3

Conform oficialilor celor două Camere, aceaste clasmente au stabilit performerii anului 2008 în urma unei metodologii complexe şi pe baza unor „criterii de departajare unitare pe ţară, riguros apreciate şi validate de o comisie atestată oficial”.

TotalSoft a devansat aşadar toate companiile de software din România confirmand încă o dată că eforturile de creştere a eficienţei şi a productivităţii prin intermediul unui management puternic şi creativ au rezultatul scontat.

Sursa: TotalSoft