TotalSoft deschide o reprezentanţă în Bulgaria

TotalSoft, producătorul regional de software de business, parte a grupului Global Finance, anunţă deschiderea unei reprezentanţe în Bulgaria, începând cu luna aprilie 2010. Deschiderea biroului, aflat în Sofia, face parte din strategia de expansiune internaţională pe care TotalSoft a anunţat-o încă de anul trecut şi va fi urmată în curând de o acţiune similară în Grecia.
 
Cu o echipă iniţială de cinci angajaţi, până la finele anului, noua reprezentanţă TotalSoft se va axa pe vânzarea şi implementarea sistemului informatic integrat Charisma Enterprise, în special în sectorul serviciilor financiare, în retail şi în distribuţie. Complementar, TotalSoft Bulgaria se va adresa pieţei şi cu produse precum Charisma Analyzer (business intelligence), Charisma Collection (automatizarea proceselor de colectare a debitelor de la clienţi), Charisma Medical Software (soluţii dedicate spitalelor, clinicilor şi farmaciilor).
 
Echipa din Bulgaria va avea atribuţii comerciale şi de implementare. Iniţial, seviciile de implementare, consultanţă şi suport tehnic vor fi asigurate de către HeadQuarter-ul din Bucureşti, printr-o echipă specializată în implementări pe această piaţă. Odată cu creşterea numarului de proiecte, TotalSoft Bulgaria va prelua în întregime aceste atribuţii.  Operaţiunile vor fi sustinute de localizarea soluţiilor, a suportului tehnic şi a site-ului web în limba bulgară, dublate de o serie de evenimente dedicate sectoarelor de activitate ţintite.
 
Investiţia este estimată a se ridica, până la sfârşitul acestui an, la circa 300 000 Euro, cifră care se aşteaptă a se amortiza prin contractele noi încheiate până la finele lui 2010.
 
În câţiva ani vrem ca cifra de afaceri provenită din proiectele derulate pe pieţele externe să crească de la 30%, cât este în prezent, la cel puţin 50%. Strategia noastră se axează pe deschiderea unor office-uri în ţările în care avem deja referinţe solide şi în care cunoaşterea mediului de business să reprezinte un atu în câştigarea unor noi proiecte”, a declarat Liviu Drăgan, General Manager, TotalSoft.
 
Pe piaţa din Bulgaria, TotalSoft deţine o serie de referinţe importante pentru produsul Charisma Enterprise. Printre firmele care îşi optimizează activitatea cu acest software se numară Raiffeisen Leasing, Scania Leasing, Balkan Star, NLB Leasing, Kronos sau Deutsche Leasing.
 
Pe termen mediu,TotalSoft îşi propune deschiderea de reprezentanţe în alte şase ţări europene.

Sursa: TotalSoft preluat de Agora

Etichete: