TotalSoft anunţă soluţiile sale pe platforma Microsoft CRM 2011

TotalSoft anunţă disponibilitatea soluţiilor Charisma Cost Control, Charisma Collection, Charisma Document Management şi Charisma Workflow pe noua platformă Microsoft Dynamics CRM 2011, lansată de curând şi în România.

Întreg portofoliul de soluţii de business dezvoltat pe tehnologii Microsoft beneficiază acum de noile avantaje ale platformei MS Dynamics CRM 2011, oferind posibilitatea creării unor interfeţe structurate pe roluri predefinite fiecărui utilizator, o flexibilitate mult superioară de configurare, dar şi o creştere a eficienţei gestiunii informaţiilor. Aceste avantaje se traduc la clienţi într-un timp sensibil redus de configurare şi implementare a soluţiilor, o configurare mult mai rapidă, pe specificul fiecărui client în parte, dar şi în costuri reduse de utilizare.
                    
Charisma Cost Control este un produs proiectat special pentru a ajuta companiile să controleze fluxul de administrare a costurilor operaţionale şi contractele cu furnizorii. Produsul optimizează fluxurile de achiziţii, de la structurarea bugetului, administrarea cererilor de cheltuieli, gestionarea şi dezvoltarea relaţiilor cu furnizorii, şi până la urmărirea contractelor cu aceştia şi finalizarea lor în cele mai bune condiţii.
                       
Charisma Collection este o soluţie extrem de eficientă de colectare a debitelor de la clienţi, gestionând procesele de soluţionare a dosarelor juridice şi reposesie, precum şi orice activitate de remarketing – reselling, renting, refinancing. Astfel, o companie poate recupera rapid restanţele clienţilor săi, prevenind crearea şi mărirea conturilor de datorii.
                        
Charisma Workflow permite organizaţiilor de orice dimensiune să construiască procese complexe în mod rapid, fie prin accesul unei interfeţe de browser web, fie direct în sistemul client al utilizatorului de back-office. Împreună cu Charisma Document Management, este oferită automatizarea administrării oricărui tip de conţinut, indiferent de format.
                          
Aplicaţiile Charisma Cost Control, Charisma Collection, Charisma, Document Management şi Charisma Workflows se integrează perfect cu Charisma ERP, sau cu orice alt sistem de gestiune a resurselor unei companii. O demonstraţie gratuită a acestor soluţii poate fi planificată la adresa http://www.charisma.ro/demo.
                     
Sursa: TotalSoft
Etichete: