TotalSoft anunţă semnarea unui contract de 4.2 mil USD

TotalSoft anunţă semnarea unui contract de consultanţă în management de proiect cu SAUDI ARAMCO TOTAL Refining and Petrochemical Company (SATORP) din Arabia Saudită în valoare de 4,2 milioane USD.

Contractul a demarat la finele lunii mai şi are o durată estimată de minimum doi ani. Pentru toată această perioadă, TotalSoft a alocat 10 planneri, ingineri specializaţi în managementul proiectelor de anvergură din domeniul petrol şi gaze, fiind pregătită să suplimenteze echipa în funcţie de necesităţile proiectului. Echipa TotalSoft va fi responsabilă, alături de alţi 10 planneri proveniţi din Franţa, Italia, Asia şi Orientul Mijlociu, de activitatea de planificare, analiză şi raportare a construcţiei „Jubail Refinery”, una dintre cele mai mari rafinării din lume.
                       
Am obţinut acest contract datorită expertizei pe peste 16 ani pe care TotalSoft o are în domeniul managementului de proiect, dar şi datorită competenţelor specialiştilor noştri, planneri cu un background tehnic dobândit în rafinarii din Grecia, Libia, Kazakstan şi România. Este o realizare importantă, întrucât am reuşit să extindem serviciile de consultanţă în management de proiect ale TotalSoft în afara Europei, obţinând astfel o referinţă importantă pentru accesarea şi câştigarea altor proiecte la nivel mondial”, declară Bogdănel Budeanu, Director Primavera, TotalSoft.
                       
TotalSoft este singura companie românească care va lua parte la acest proiect şi unicul partener SATORP care oferă servicii de planificare în Primavera pentru construcţia „Jubail Refinery”, investiţie estimată la 9,6 miliarde USD şi un volum impresionant de resurse umane (35.000 de muncitori), financiare (materialele, construcţia şi echipamentul ajung la o valoare de aproximativ 5,5 miliarde de dolari) şi materiale (1 milion de metri cubi ciment, 4.250 echipamente, 30.000 de tone structură metalică, 100.000 de tone conducte – 7.000 km).
                     
La finalizare, în anul 2013, rafinăria va fi una dintre cele mai mari din Orientul Mijlociu, cu o capacitate de producţie de 400.000 de barili/zi.
                        
SATORP şi TotalSoft nu sunt la prima colaborare. Anul trecut compania petrolieră a achiziţionat  sistemul de management de proiect Primavera, pentru care producătorul român de software este reprezentant Oracle.
                     
Sursa: TotalSoft preluat de Agora
Etichete: