TotalSoft anunţă o nouă versiune a platformei Adaptive

TotalSoft, parte a Global Finance, anunţă lansarea unei noi versiuni a platformei de dezvoltare  Adaptive 2.0, care permite reducerea semnificativă a costurilor totale de utilizare (TCO) şi modelarea mai rapidă a soluţiilor Charisma, conform particularităţilor de business ale unei companii. Noua platformă va fi prezentată oficial publicului larg, în premieră, în cadrul evenimentului Zilele Charisma din 17-18 noiembrie 2010.

Adaptive 2.0 include experienţa acumulată în cele peste 500 de implementări complexe în organizaţii de orice dimensiune, în toate sectoarele de activitate. Noua platformă, dezvoltată intern şi îmbunătăţită permanent de către echipa de R&D, sub bagheta lui Florin Manea, Director Tehnic TotalSoft, aduce cu sine o schimbare de esenţă în modul de implementare a sistemului Charisma ERP 2011. Adaptive 2.0 oferă atât clienţilor, cât şi consultanţilor Charisma posibilitatea realizării rapide şi cu costuri minime a oricărui nou tip de flux operaţional, funcţionalitate, tranzacţie, document specific, ecran, câmp sau raport customizat.
                       
Datorită posibilităţilor de configurare avansate, Adaptive 2.0 contribuie semnificativ la scăderea costurilor totale de utilizare (TCO), prin reducerea cu peste 20% a timpului de dezvoltare necesar adaptării sistemului la cerinţele specifice ale unei companii – şi, implicit, a costurilor totale de implementare. În plus, timpul de livrare a cerinţelor specifice scade cu circa 3 luni. Soluţia elimină timpul de construcţie, versionare, testare şi livrare a upgrade-urilor de produs, fiecare client având posibilitatea de a-şi configura ferestre sau fluxuri specifice fără a fi constrâns de versionarea Charismei.
                         
Noua platformă de dezvoltare Adaptive 2.0 oferă o flexibilitate crescută faţă de versiunile anterioare, oferind optimizări semnificative ale fluxurilor de lucru, bazate pe experienţa de 10 ani acumulată de echipele de implementare Charisma. De altfel, prin cei peste 250 de programatori, consultanţi şi manageri de proiect, Charisma reuneştea cea mai mare forţă de inovaţie în jurul unei soluţii de business dezvoltate în România. Aceştia asigură implementări fără întreruperi de activitate, livrări în constrângerile cerute de timp, cost şi calitate, dar şi pregătirea personalului, pentru o înţelegere bună şi o adopţie rapidă a sistemului informatic.
            
Sursa: TotalSoft preluat de Agora
Etichete: