TotalSoft anunţă o creştere de peste 15%

TotalSoft anunţă o cifră de afaceri de 10,4 milioane de Euro pentru prima jumătate a anului 2010, din care EBITDA reprezintă 1,66 milioane Euro. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, TotalSoft a înregistrat o creştere de peste 15%.
 
Veniturile obţinute de TotalSoft în această prima jumătate a anului provin în proporţie de 50% din vânzarea Charisma Business Suite, restul fiind generate de celelalte linii de busines pe care TotalSoft le are în portofoliu. Cea mai spectaculoasă evoluţie a acestui semestru a întregistrat-o divizia de project management care a realizat, din vânzarea sistemului Primavera şi a serviciilor adiacente,  o cifră egală cu cea realizată de această divizie în întreg anul 2009.
 
Prima parte a anului 2010 a fost marcată de deschiderea a două noi office-uri TotalSoft, în Bulgaria şi Grecia, de mutarea companiei într-un sediu ultramodern, de clasa A, precum şi de intrarea produselor sale pe noi pieţe internaţionale, în Austria, Ucraina şi Arabia Saudită.
 
Rezultatele înregistrate de TotalSoft în acest semestru ne îndreptăţesc să credem că la finele anului ne vom realiza obiectivele asumate, o cifră de afaceri care să depăşească 20 mil Eur.  TotalSoft este, de altfel, printre foarte puţinele companii româneşti de software care au realizat o profitabilitate semnificativă în anul 2009, situaţie pe care intenţionăm să o repetăm şi anul acesta”, declară Liviu Drăgan, General Manager, TotalSoft.
 
Pentru partea a doua a anului, TotalSoft pregăteşte o serie de lansări noi, cea mai importantă fiind Charisma 2011, o nouă versiune a sistemului informatic de gestiune a resurselor unei companii, care va marca un punct  de cotitură pe piaţa soluţiilor ERP.

Sursa: TotalSoft preluat de Agora

Etichete: ,