TotalSoft anunță facilități extinse de recuperare a banilor în cadrul soluției Charisma Collection

TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători regionali de software, anunţă includerea unor facilităţi extinse în sistemul Charisma Collection dedicat recuperării debitelor de la clienţi. Noua versiune include, printre altele, un modul de remarketing proiectat special pentru a gestiona procesul de revânzare a bunurilor recuperate de la clienţii ajunşi în imposibilitate de plată.

Soluţia, o platforma de e-business dezvoltată pe tehnologie Microsoft, se adresează tuturor companiilor, indiferent de sectorul în care activează. Punctul comun al acestor companii îl reprezintă confruntarea constantă cu dificultăţi în recuperarea banilor de la clienţi, fiind puse, datorită acutizării efectelor crizei, şi în situaţia recuperării şi revânzării bunurilor creditate. Prin modulul de remarketing, disponibil sub formă web, Charisma Collection înlesneşte eforturile de promovare a bunurilor recuperate poziţionându-le pe piaţă într-un mod profesionist şi accesibil publicului larg, procedeu menit să ducă la scurtarea timpilor de revânzare sau închiriere, în vederea recuperării creanţelor. Noua versiune Charisma Collection se caracterizează printr-un timp de implementare scurt şi importante beneficii financiare şi operaţionale, dintre care se disting: reducerea timpilor de analiză şi creştere a eficienţei recuperărilor, optimizarea operaţiunilor de colectare şi reducere a costurilor interne, reducerea datoriilor clienţilor, optimizarea profitului şi creşterea fluxului de numerar, automatizarea fluxului operaţional sau diminuarea prejudiciilor companiei finanţatoare.

Charisma Collection oferă mai multe posibilităţi de achiziţionare, de la implementarea produsului pe infrastructura companiei client, până la închirierea lui în regim SaaS (Software as a Service),  cu posibilitatea implementării unor customizări speciale, în funcţie de nevoile clientului.  Charisma Collection face parte din Charisma Business Suite şi se integrează perfect cu sistemul ERP al TotalSoft, sau cu orice alt sistem de gestiune a resurselor unei companii. O demonstraţie gratuită a soluţiei poate fi  planificată la adresa http://www.charisma.ro/demo.

Sursa: TotalSoft preluat de Agora

Etichete: