TotalSoft anunţă două soluţii disponibile pe iPad

TotalSoft anunţă disponibilitatea a două noi soluții mobile pe platformă Apple iOS, destinate sectorului medical. Cele două noi produse adresează atât piața locală, unde majoritatea instituţiilor medicale private folosesc deja sistemul Charisma Medical Software, cât şi piaţa internațională, unde studiile arată un potențial mult mai mare de adopție a soluțiilor mobile în domeniul medical.

Charisma Mobile Medical Software este un sistem online, special proiectat pentru tableta iPad, care oferă mobilitate maximă managerilor instituţiilor medicale. Produsul este permanent conectat la date financiare și non-financiare, structurate în mod celular, pe locații, zone geografice sau linii de business. Astfel, directorii de spitale, clinici sau laboratoare pot lua decizii rapid, având acces prin intermediul iPad-ului la analize comparative (gen venituri vs. cheltuieli, planificat vs realizat) pentru fiecare unitate medicală, la o situație exactă a contractelor pre-plătite, la un raport cu serviciile cele mai solicitate sau la programul doctorilor pe fiecare locație.
                 
Datele sunt extrase automat din sistemele informatice care gestioneză întreaga activitate a instituţiei medicale. Charisma Mobile Medical Software se integrează atât cu soluțiile TotalSoft de gestiune a activitații medicale și financiare (Charisma Medical Software și Charisma ERP), cât și la alte sisteme informatice de acest tip.
           
Cea de-a doua aplicație, Charisma Mobile EMR, este destinată în exclusivitate personalului medical. Produsul permite afişarea pe iPad a fișei electronice a pacienților (EMR), a rezultatului analizelor medicale sau diverse diagnostice, indiferent dacă pacientul se află la camera de gardă, în salon sau în orice alt loc din unitatea medicală. Astfel, medicii pot consulta extrem de uşor date despre starea pacienţilor, pot actualiza oricând, în timpul sau după o consultaţie, date în sistemul informatic al instituţiei.
             
TotalSoft este singura companie din România certificată în programul Apple Enterprise Application Developer. Această certificare permite companiei să distribuie direct aplicații și actualizări ale produselor dezvoltate, fără a fi publicate în platforma AppStore, pentru un număr nelimitat de dispozitive mobile. Astfel, un client va primi actualizări sau versiuni îmbunătăţite ale produselor achiziţionate imediat ce producătorul le pune la dispoziţie. În cazul furtului dispozitivului mobil, sunt prevăzute diverse metode de protejare şi recuperare a datelor, printre care blocarea sistemului sau ştergerea automată a datelor de la distanţă, prin intermediul unei aplicaţii web pusă la dispoziţie de către Apple. În cazul pierderii dispozitivului mobil, este posibilă localizarea lui imediată pe o hartă, prin GPS.
                
Sursa: TotalSoft
Etichete: