TotalSoft a semnat un parteneriat cu CG&GC HiTech Solutions

Compania orădeană de IT CG&GC HiTech Solutions a devenit partenerul TotalSoft. Parteneriatul are ca obiectiv completarea gamei de soluţii, produse şi servicii oferite de CG&GC HiTech Solutions cu o puternică suită de sisteme software de business, dezvoltată şi impusă de TotalSoft pe piaţa românească şi regională în cei peste 17 ani existenţă.

Astfel, pe lângă soluţiile de virtualizare, networking, servere şi produse IT, compania orădeană va oferi şi soluţii software destinate managementului activităţii unei companii (Charisma ERP), al capitalului uman (Charisma HCM) sau gestionării activităţii medicale (Charisma Medical Software), sisteme adoptate şi validate de mari jucători ai pieţelor financiar – bancare, retail şi distribuţie, construcţii, servicii, producţie, medical şi farmaceutic, proiectare, precum şi al şantierelor navale.
„Parteneriatul cu TotalSoft este unul dintre paşii strategici din 2012, dedicaţi dezvoltării portofoliului de soluţii şi servicii oferite clienţilor noştri. Era cel mai firesc pas înainte, întrucât tot mai multe companii (şi, implicit, manageri) caută soluţii eficiente pentru gestionarea resurselor. Un ERP este necesar atât pentru dezvoltarea companiei, cât şi spre eficientizarea activităţii. Cu ajutorul unui astfel de sistem orice manager este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în propria companie din rapoartele pe care le poate obţine”, a precizat Adina Rada, Director General CG&GC HiTech Solutions Oradea.
„Parteneriatul cu CG&GC HiTech Solutions face parte din strategia TotalSoft de creştere a veniturilor prin vânzări indirecte. Am descoperit în CG&GC HiTech Solutions o companie extrem de determinată, în plin proces de diversificare a ofertei, cu un portofoliu important de clienţi, premise care suntem convinşi că vor contribui semnificativ la creşterea cotei de piaţă a sistemului Charisma în nord-vestul ţării”, susţine Daniel Ionescu, Director de Marketing& Strategie, TotalSoft.
SURSA: Agora
Etichete: