TotalSoft a devenit Oracle Platinum Partner

TotalSoft a devenit Oracle Platinum Partner, nivel de parteneriat care confirmă specializarea casei de software pe cinci competenţe distincte: Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager, Oracle Primavera.

Pe specializarea Primavera, TotalSoft deţine o expertiză de 17 ani pe piaţa din România, expertiză care a dus la câştigarea unui portofoliu de peste 650 de clienţi, precum şi la intrarea şi impunerea TotalSoft pe nişa de piaţă dedicată consultanţei în project management.
                     
Pentru obţinerea statutului Oracle Platinum Partner, TotalSoft a trecut o serie de teste care au certificat atât capacitatea tehnică, cât şi competenţele specialiştilor săi în tehnologia Oracle. Astfel, membrii echipei sale s-au certificat în competenţe de vânzare, pre-vânzare, dezvoltare, implementare şi suport tehnic pentru toate cele cinci specializări.
                            
Odată cu avansarea în cadrul ecosistemului de parteneri Oracle, TotalSoft îşi va diversifica oferta de produse şi servicii care au la bază această tehnologie, oferind pieţei o alternativă solidă atât în ceea ce priveşte tehnologia, serviciile, produsele, cât şi în ceea ce priveşte furnizorii de software.
                     
TotalSoft este partener ORACLE din anul 1998, unul dintre cele mai recente proiecte realizate pe această tehnologie fiind portalul www.rncis.ro, prin intermediul căruia orice persoană fizică sau juridică poate vedea calificările oferite de universităţile din România.
                      
Sursa: TotalSoft preluat de Agora
Etichete: