Teodor Blidăruș, noul vicepreședinte ANIS

t blidarus modificatTeodor Blidăruș, co-fondator Softelligence, compania românească specializată în soluții software e-business, a fost votat Vicepreședinte Educație Continuă în Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii din România – ANIS. Responsabilitățile sale se axează pe educarea continuă a specialiștilor IT, sprijinirea antreprenorilor aflați la primul start-up și a celor care își doresc să atingă pragul de business matur, precum și creșterea exportului românesc de produse și servicii software.

Cunoscut antreprenor cu mai mult de 15 ani de experiență în industria IT&C (e-business, web & mobile, CRM, BI și ERP), Teodor Blidăruș s-a remarcat ca lider în echipe complexe, extinzând business-uri și creând parteneriate și povești de succes: Softelligence, condusă către rezultate de 1,5 milioane de euro în doar trei ani sau dezvoltarea Charisma Business Suite – cel mai cunoscut sistem ERP din România, prezent în 17 țări europene.

“Mă bucur să fac parte dintr-o organizație de referință în industria de software din România. Îmi propun ca împreună cu ANIS să definim un context mai clar de execuție, modele de business și performanță pentru companii mici și mijlocii, care să le faciliteze educarea continuă și dezvoltarea. Obiectivele mele vizează în special creșterea numărului de start-up-uri care să traverseze perioada critică de doi ani și creșterea numărului de companii care fac trecerea de la afacere mică la afacere matură, depășind pragul de 1 milion de euro. Într-un context de business provocator și dinamic, venim deopotrivă în sprijinul start-up-urilor și al antreprenorilor care își doresc consolidarea afacerii.”, declară Teodor Blidăruș.

Alegerea lui Teodor ca vicepreședinte în cadrul Consiliului Director ANIS susține misiunea și obiectivele organizației patronale, de a contribui la dezvoltarea industriei românești de software și servicii, la afirmarea României ca unul din liderii regionali în producția de software și la recunoașterea mondială ca exportator de produse și servicii software de înalt standard internațional. Cu peste 100 de companii membre, ANIS are în Consiliul Director nume de prestigiu din industria IT precum Andrei Pitiș – Președinte ANIS și Owner Simple Systems, Radu Georgescu – Președinte GECAD Group, Dan Gârlașu – Sales Director ORACLE România, Todi Pruteanu – Business Strategy Manager Microsoft Romania.

În prezent, Teodor Blidăruș ocupă poziția de Managing Partner în cadrul Softelligence, important furnizor de soluții software e-business în România, gestionând viziunea și dezvoltarea strategică a companiei.

Softelligence este o companie specializată în dezvoltarea și implementarea de aplicații software e-business bazate pe CRM, Cloud, Web și Mobile, integrate cu sisteme ERP complexe, precum: SAP, Oracle, Microsoft AX, Microsoft NAV. Compania este primul partener Microsoft Azure în România, cu peste 5,000 de utilizatori în Cloud, bazat pe platforma Windows Azure. Softelligence deține un portofoliu de aproape 90 de clienți, printre care se numără MOL România, AON, Ambient, ING, Allianz Țiriac, BCR Leasing, Optiplaza și are o experiență vastă în implementarea de soluții software e-business și livrarea de soluții high-end outsourcing. Echipa este formată din specialiști certificați în metodologii de implementare și tehnologii de ultimă oră (CRM, BI, SQL Server, Windows Azure, .NET, HTML 5, CSS3 și JavaScript.).