Tehnologiile BitDefender au dominat topul AV-Comparatives

BitDefender a obţinut rezultate superioare la cel mai recent test derulat de organizaţia independentă AV- Comparatives: BitDefender Antivirus Pro 2011 s-a clasat în prima categorie valorică şi alte trei produse de securitate ce au obţinut acest rezultat au la bază tehnologii BitDefender.

Testul a examinat cele mai performante produse de securitate din perspectiva ratei de detecţie şi a raportărilor fals-pozitive. În funcţie de rezultate, produsele au fost încadrate în patru categorii valorice: „advanced +”, „advanced”, „standard” şi „tested”. Şapte produse, printre care şi BitDefender Antivirus Pro 2011, au primit cel mai bun rating, „advanced+”. Mai mult decât atât, alte trei produse de securitate care au obţinut acest rezultat au la bază tehnologii BitDefender.
                   
Ce ne-a bucurat în mod deosebit e faptul că tehnologia BitDefender este dominantă în topul celor mai performante produse. Deoarece metodologia de evaluare e publică, transparentă şi validată de industrie, rezultatul obţinut e o dovadă a faptului că BitDefender este lider în tehnologii de securitate”, a declarat Viorel Canja, Head of BitDefender Labs.
                        
BitDefender a obţinut rezultate superioare în ultimul nostru test. Standardele noastre de evaluare sunt foarte ridicate, astfel că o poziţie în categoria „advanced+” este cu adevărat o realizare”, a declarat Andreas Clementi, reprezentant AV-Comparatives.
 
Sursa: BitDefender
Etichete: