Tehnologii BitDefender disponibile acum pentru procesoare Multi-Core

BitDefender anunță că a devenit membru al Alianței eNsemble Multi-Core, o organizație de renume care promovează ultimele inovații în domeniul platformelor de procesare paralelă multi-core și a dezvoltării software în această direcție. Susținută de furnizori hardware și software, Alianța eNsemble Multi-Core este o instituție care ajută producătorii să dezvolte eficient echipamente de rețea performante care folosesc procesoare multi-core.

BitDefender este onorat să fie invitat în Alianța eNsemble Multi-Core pentru a furniza opțiuni de conținut de securitate pentru ecosistemele multi-core„, a spus Peter Laakkonen, General Manager OEM and Technology Licensing, BitDefender. „Credem cu tărie că Alianța eNsemble va juca un rol important în extinderea pieței de ecosisteme multi-core prin introducerea inovațiilor către toți membrii săi și a industriei în general.” BitDefender oferă inovatorul Software Development Kit anti-malware care asigură una dintre cele mai bune detecții malware și spyware în timp real, precum și tehnologia StreamDefender pentru protecție împotriva malware fără a reduce performanțele prin încetinirea sistemului, cum se întâmplă cu aplicațiile antivirus tradiționale. Prin optimizarea soluției de securitate pentru procesoarele multi-core, tehnologia inovatoare BitDefender permite protecția întregii infrastructuri a rețelei împotriva amalgamului în creștere de amenințări informatice.Sursa: Computerworld

BitDefender este un inovator de software de securitate împotriva atacurilor malware pentru piețele cu infrastructură de rețele și noi considerăm că BitDefender este un membru de valoare a Alianței eNsemble Multi-Core„, a spus Behrooz Abdi, Executive Vice-President și General Manager NetLogic Microsystems, un membru fondator al Alianței eNsemble Multi-Core. „Având o comunitate de inovatori în tehnologie care sunt respectați în aria lor de expertiză, Alianța creează o platformă pe care dezvoltatorii pot aduce inovații pentru a crea noi aplicații și soluții care pun în valoare performanța superioară și funcționalitatea procesoarelor multi-core.”

Ca membru fondator al Alianței eNsemble Multi-Core, NetLogic Microsystems (NASDAQ: NETL) este dedicat unui model de programare deschis pentru procesoarele multi-core și multi-treaded pentru a permite o mai bună accesare și legătură între software-ul de rețea și procesoarele multi-core XLRR, XLSR și XLPT. Această abordare aduce îmbunătățiri semnificative în eficiența dezvoltării aplicațiilor de cod software și a performanței sistemului în general. In plus, permite dezvoltarea de noi servicii și aplicații pentru rețelele Internet de generație viitoare care sunt optimizate pentru procesoare multi-core și multi-treaded. Mai multe informații despre Alianța eNsemble Multi-Core, puteti vizita: www.eNsembleAlliance.org http://www.ensemblealliance.org/. 
 
Sursa: Computerworld
Etichete: