Tehnologie românească la European Business Awards

România este prezentă și în acest an în competiția European Business Awards. Teamnet Group este nominalizat pentru al treilea an, categoria „Import/Export”, în prezent fiind în etapa națională a competiției. Această nominalizare vine ca urmare a rezultatelor obținute de Teamnet pe plan extern, a consolidării poziției companiei pe piețe precum Serbia, Croația, Turcia, și dezvoltarea în noi zone precum Oman sau Elveția.

Pentru a susține participarea companiei în competiție, accesați acest link, urmărind și filmul de prezentare.

Votul public este deschis până la 1 martie 2017, ora 17:00, iar numele câștigătorului din România, care va merge mai departe în etapa internațională a competiției European Business Awards, va fi anunțat în prima parte a lunii martie.

În etapa finală a competiției, va fi ales prin vot public Campionul European, în timp ce un juriu prestigios compus din lideri de business din Europa, reprezentanți ai mediului academic și antreprenori, va desemna câștigătorii European Business Awards 2016/ 2017 pentru fiecare dintre cele 11 categorii ale competiției.

La ediția de anul trecut, au participat peste 32.000 de companii din 33 de țări din Europa, iar publicul a susținut participanții prin 227.000 de voturi, în total. Toate țările membre UE au fost reprezentate, alături de Turcia, Norvegia, Elveția, Serbia și Macedonia.

Pentru mai multe informații despre European Business Awards, accesați www.businessawardseurope.com.

Etichete: