Tableau Software reprezintă alegerea Senior Software pentru dezvoltarea soluției SeniorERP

Tableau Software, lider mondial în soluțiile de tip Business Intelligence, anunță astăzi că Senior Software a ales Tableau pentru a oferi clienților săi soluții BI de înaltă performanță.  Noul produs, SeniorVisualBI, integrează Tableau Software și se adresează tuturor companiilor care implementează SeniorERP. Sistemul este disponibil atât în regim Saas, cât și ”On Premise”. Senior Software este furnizorul celei mai noi tehnologii ERP pentru distribuție, producție și servicii din România.

Am ales Tableau deoarece am dorit să aducem cel mai inovativ instrument de vizualizare a datelor în ajutorul clienților nostri, oferindu-le acestora posibilitatea să analizeze, să monitorizeze si să controleze mai bine operațiunile propriilor afaceri. Astfel obțin o soluție puternică, dar ușor de folosit, permițându-le ”recuperarea rapidă a investițiilor. Cu Tableau, răspundem nevoilor fiecărui manager de a-și conduce afacerea mai repede și mai bine. Am integrat Tableau în aplicațiile noastre în mai puțin de un sfert din timpul cerut de alte opțiuni”, spune Daniel Toma, Director General Senior Software.

Senior Software a încorporat performanța Tableau ca pentru a oferi valoare adăugată sistemului ERP. Produsele Tableau oferă analize de afaceri care pot fi folosite de oricine. Oamenii se pot conecta virtual către sursa de date și pot crea rapid dashboard-uri interactive, rapoarte și vizualizări. Din doar câteva clickuri, își pot împărtăși rezultatele astfel încât oricine folosește un browser poate interacționa și beneficia de rapoarte în timp real. Tableau este un înlocuitor al soluțiilor BI tradiționale, rigide și lente. Tableau a câștigat recent prestigiosul premiu CODiE pentru ”Cea mai bună soluție pentru dezvoltare software”.

Clienții Senior Software obțin funcționalități noi, performante în procesul de vizualizare și înțelegere a datelor”, spune Elissa Fink, VP Marketing. ”Cu Tableau, Senior Software oferă soluții BI ușor de folosit atât de Senior Software, cât și de clienții săi”.

Despre Tableau Software

Tableau Software este lider global în soluții de analiză rapidă a datelor și de tip Business Intelligence. Clasat de către Inc.Magazine ca fiind una din cele 500 de companii cu creștere rapidă, a fost de asemenea recunoscut ca una din cele 25 de companii de software naționale cu dezvoltare rapidă. Aplicațiile care au obținut premii și recunoaștere pot fi descărcate de pe  http://www.tableausoftware.com/trial. Acestea permit oricui să creeze și să împărtășească vizualizări de date interactive, dashboarduri și rapoarte de business, și se pot adapta organizațiilor indiferent de dimensiunea acestora.

Despre Senior Software

Senior Software este unul din cei mai inovativi furnizori de soluții de management din România. SeniorERP este soluția ERP numărul unu destinată companiilor de distribuție, producție și servicii din România: www.seniorerp.ro. SeniorERP și SeniorVisualBI reprezintă prima ofertă locală de ERP + BI în regim Saas.

Sursa: Senior Software