Sysgenic începe implementarea iBS Xtended la European Gas System

Proiectul este o nouă provocare pentru analiştii şi dezvoltatorii de la Sysgenic, fiind un sistem foarte complex pentru planificarea producţiei, monitorizare şi control. Sistemul va avea date în timp real de la liniile de producţie şi va ajuta factorii de decizie EGS şi a directorilor de producţie să ia măsuri strategice pentru achiziţia de materiale şi, de asemenea, alocarea resurselor umane. Acesta va fi complet integrat cu alte module ale iBS ERP Xtended: Resurse Umane, Stocuri, Contabilitate, Business Intelligence.

European Gas System (EGS) este o investiţie locală a unei companii internaţionale care a demarat la începutul acestui an şi se concentrează pe producţia, instalarea şi întreţinerea unităţilor de compresoare pentru instalaţiile industriale, în special pentru industriile extractive, cum ar fi gaze şi plante oleaginoase.

După 10 ani de implementări de succes ale iBS Xtended soluţie ERP, deciziile EGS de a lucra cu Sysgenic reprezintă o recunoaştere naturală a livrărilor de calitate şi a personalului, pe care Sysgenic le pune la dispoziţie.

Sysgenic Group este o reţea de companii din domeniul IT & C care în ultimii 12 ani a investit în formarea unei echipe de profesionişti – economişti, jurişti, analişti de piaţă, specialişti IT, care să permită dezvoltarea şi poziţionarea pe piaţă a unui ERP (Enterprise Resource Planning), o suită de aplicaţii de trading, integrată pentru bursa română, iar ca noutate o aplicaţie medicală pentru clinici.

Sysgenic Group este “Microsoft Gold Certified Partner” din 2005, în acelaşi an obtinând şi Certificatul pentru Managementul Calităţii ISO 9001:2000 pentru toate firmele din grup. Din 2007 este cerificata CMMi Level 3 fiind printre primele trei firme din ţară care au obţinut această certificare şi primii din afara Bucureştiului.

Sursa: Sysgenic Group