Sysgenic Group a început implementarea iBS Xtended ERP la Nett Front

Incepând cu luna octombrie 2010, economiștii și dezvoltatorii de la Sysgenic Group au început implementarea ERP-ului iBS Xtended pe cerințele specifice ale Nett Front, unul din marii producători locali de uși și mobilier pentru bucătării.

Firma Nett Front, cu sediul central în Târgu Mureș și cu o rețea de distribuție în toate orașele importante din țară, va beneficia de serviciile analiștilor de business, implementatorilor și programatorilor Sysgenic Group pentru concretizarea proiectului comun. Modulele contractate de către companie sunt: Contabilitate, Gestiune, Salarizare, Analiza statistică, Mijloace Fixe, Obiecte de Inventar și Managementul contractelor. In plus, Nett Front va beneficia de un modul ultra customizat de comenzi on-line care va fi integrat cu aplicația iBS Xtended și care va facilita lansarea directă în producție a comenzilor venite din rețeaua de distribuitori.

Motivele principale pentru care Nett Front a ales soluția integrată iBS au fost colaborarea strânsă dintre echipa de selecție a aplicației ERP și personalul de vânzări al Sysgenic în procesul de pre-sales, flexibilitatea aplicației, prin customizările care se vor efectua pentru specifiul de producție al firmei, precum și raportul excelent calitate și servicii vs. preț de achiziție.

Pasul următor implementării iBS Xtended la Nett Front va fi analiza și implementarea unui sistem informatic similar la firma parteneră din Ungaria, acționar important în compania de producție din Tg. Mureș. Practic va fi prima implementare iBS Xtended în afara României, o achiziție extrem de importantă în portofoliu de clienți al Sysgenic Group.

Sysgenic Group este o rețea de companii din domeniul IT&C care în ultimii 10 ani a investit în formarea unei echipe de profesioniști – economişti, jurişti, analişti de piaţă, specialisti IT, facând posibilă dezvoltarea și poziționarea pe piață a unui sistem ERP (Enterprise Resource Planning), dar și ofertarea în paralel a unor servicii de outsourcing atât firmelor românești cât și celor din străinătate, dezvoltând aplicații software în special pentru piețele financiar bancare și de trading din Europa și Statele Unite.

Sysgenic Group este “Microsoft Gold Certified Partner” din 2005, în  același an obţinând și  Certificatul pentru Managementul Calităţii ISO 9001:2000 pentru toate  firmele  din  grup, din 2006 este partener Oracle, iar din august 2007 este certificat CMMi Level3.

iBS Xtended, iBS Financials și iBS Medicals sunt produse ale Sysgenic Group.

 Sursa: Sysgenic Group