Strategii și capacități de stocare și management al datelor

Agora Group a organizat săptămâna trecută conferința de tehnologie cu tema Storage & Data Management Solutions la hotelul Intercontinental din București.

Conferinta a fost deschisa de catre Dan Garlasu, vicepresedintele ANIS, care a prezentat cresterea importantei acestui sector in toate industriile in ultimii ani cat si o radiografie actuala a nevoilor companiilor pentru aceste tehnologii si o prognoza pentru perioada ce urmeaza.

Marius Purice, Next Generation Data Center Solutions Consultant DELL România, a spus că piața ofertanților de soluții de stocare este împărțită în patru categorii: campionii care au o prezență puternică pe piață, impun tendințe și oferă calitate superioară; inovatorii care atacă nișe ale pieței; pilonii pieței care sunt jucători de renume cu produse de nivel mediu și jucătorii în curs de dezvoltare. Datorită unei serii de achiziții, software și integrarea hardware-ului la nivel înalt și o investiție considerabilă în cercetare și dezvoltare, DELL are capacitatea de a livra o infrastructură integrată de soluții.

Bogdan Dincă, Technology Consultant EMC România, a prezentat noua generație de soluții de stocare, sistemele EMC flash în centrele de date, VFCache, urmând ca în toamna 2012 să apară Cisco UCS Blade Support și 2.2TB MLC, 550 GB MLC (DAS & Cache), iar în 2013 soluțiile EMC să se dezvolte spre o mai bună integrare VMAX Management, integrarea VNX Management, Oracle RAC Support și AIX Support.

 

SURSA: AGORA

Etichete: