Stefanini România dă startul unui nou program de internship

În Septembrie 2018, Stefanini România lansează un nou program de internship ce își propune să convingă toți tinerii pasionați de tehnologie să se înscrie, pentru a avea șansa de a-și începe cariera într-o companie multinațională cu un mediu primitor și prietenos. Procesul de recrutare va fi unul dinamic, plin de provocări, în cadrul căruia cei interesați vor dezvolta proiecte practice de echipă. Pe tot parcursul activităților tinerii vor avea mentori care să îi ajute și să îi îndrume. Astfel, participanții vor putea învăța o mulțime de lucruri noi chiar înainte de începerea internshipului propriu zis.

Etapele procesului de recrutare:

Pentru înscriere, doritorii sunt rugați să își trimită CV-ul, până pe 23 iulie, la adresa recruitmentemea@stefanini.com.

Între 23 iulie și 10 august, (data exactă le va fi comunicată ulterior) cei înscriși vor fi invitați la sediul Stefanini pentru un scurt test tehnic și o discuție face to face cu un coleg din echipa de recrutare și manager-ul care se ocupă de programul de Internship.

Următorea etapă va avea loc pe 13 august, când candidații vor fi invitați la un eveniment special – prima zi de Stefanini IT Marathon. Participanții vor afla mai multe lucruri despre companie și despre programul de internship, urmând apoi să fie împărțiți în mai multe grupe în funcție de tehnologiile pe care le stăpânesc cel mai bine. Fiecare grupă va trebui să dezvolte un proiect și va fi susținută de un mentor dedicat care să îi ajute și să le ofere feedback.

Trei zile mai târziu, pe 16 august, începe a doua zi de IT Marathon. Echipele vor fi chemate ca să își prezinte proiectele, iar apoi să fie evaluate în baza acestora.

În final, pe 15 septembrie, cei selectați în urma acestui proces vor începe internshipul plătit,  la sediul Stefanini din București.

Candidații pe care îi caută:

  • Sunt studenți sau absolvenți entuziaști, în permanență curioși despre tot ceea ce înseamnă tehnologie, software development sau testing și doritori să își starteze cariera cu o experiență grozavă într-o companie multinațională;
  • Au cunoștințe de bază de QA, .Net, Java, Python, PHP, JS, Machine Learning, AR și BL;
  • Vorbesc fluent limba engleză;
  • Sunt disponibili pentru un program de lucru full-time, însă flexibil;
  • Lucrează bine în echipă și au o atitudine pozitivă;

Stefanini oferă:

  • Salariu atractiv și pachet de beneficii;
  • Traininguri de IT și soft skills susținute de specialiști;
  • Oportunitatea de a dezvolta o carieră într-un mediu multicultural, plin de provocări;
  • Cameră de relaxare (unde se găsesc masă de foosball, ping pong, board games) și sesiuni de masaj la birou;

 Despre Stefanini

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT, până la dezvoltarea aplicațiilor software. Aceasta are o prezență directă în 40 de țări, prin cele 73 de birouri din întreaga lume, cu un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Clienții vin din sectoare precum servicii financiare, industria prelucrătoare, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologii, sectorul public și beneficiază de un set complet de servicii mature și profesionale.

Etichete: