Soluţiile TotalSoft vor gestiona activitatea Anima

Anima Specialty Medical Services, divizia prin care A&D Pharma dezvoltă o reţea de servicii şi facilităţi medicale destinate clienţilor corporate precum şi pacienţilor individuali, a încheiat un parteneriat cu TotalSoft, parte a grupului Global Finance.
 
Prin acest parteneriat, producatorul de software implementează aplicaţiile Charisma Enterprise şi Charisma Medical Software care compun o soluţie software integrată menită să răspundă necesităţilor reţelei de clinici Anima din punct de vedere informatic şi al gestiunii datelor. Proiectul a demarat în luna februarie 2010 cu o fază de analiză a specificaţiei în urma căreia s-a realizat o planificare exactă a întregii implementări.
 
Prin acest parteneriat, clinicile Anima vor avea un avantaj competitiv net, atât din punctul de vedere al eficienţei activităţilor de business, cât şi din punctul de vedere al facilităţilor pe care suntem capabili să le oferim pacienţilor noştri. Sistemului integrat  permite controlul şi analiza costurilor, asigurându-ne astfel că ne folosim eficient resursele în beneficiul clienţilor. Totodată, fiecare pacient va avea acces rapid la toate informaţiile de care are nevoie – sistem rapid de programări, fişă medicală, programare online etc. Suntem încântaţi că avem alături de noi, încă de la începutul proiectului, un partener puternic şi de încredere, cum este TotalSoft”, spune Robert Popescu, CEO A&D Pharma.
 
Concret, în urma implementării soluţiilor TotalSoft, Anima beneficiază de un sistem informatic care integrează într-o singură bază de date atât activitatea financiar-contabilă, cât şi cea medicală. Printre cele mai necesare date, pe care sistemul le oferă utilizatorilor, se numără informaţiile privind fişa electronică a pacientului, programările relizate în recepţie sau prin call center, analizele de laborator sau dosarul electronic al pacientului. 
 
În prezent sunt operaţionale clinicile Anima Titan şi Anima Victoriei urmând ca în perioada următoare să fie inaugurată clinica Anima Pantelimon.  

Sursa: TotalSoft preluat de Agora

Etichete: