Soluţia de securitate pentru protecţia serverelor de fişiere, Bitdefender Security for File Servers, câştigă pentru a doua oară anul acesta distincţia VB100

BUCUREŞTI, 06 Septembrie 2011Bitdefender®, liderul pieţei locale de securitate a informaţiilor, anunţă că produsul Bitdefender Security for File Servers a obţinut distincţia VB100, în cadrul sesiunii de testare organizată în luna august 2011 de publicaţia Virus Bulletin. Bitdefender Security for File Servers a reuşit să obţină distincţia VB100 pentru detecţia ameninţărilor informatice, testarea fiind desfăşurată pe sistemul de operare Windows Vista Business Edition, versiunea pe 64 biţi.

Produsele care obţin distincţia VB100 trebuie să demonstreze că detectează toate ameninţările „in-the-wild”, fără să genereze alarme false la scanarea fişierelor.

Este pentru a doua oară anul acesta când Bitdefender Security for File Servers primeşte recunoaşterea VB100, după rezultatul obţinut în urma testelor din luna iunie, desfăşurate pe sistemul de operare Windows Server 2008 R2. În ultimii trei ani, Bitdefender a reuşit să obţină 11 distincţii VB100.

“Testările VB100 de luna aceasta, pe platforma Windows Vista, au fost o provocare pentru echipa VB, pentru că multe dintre cele 48 de produse evaluate au cauzat erori  ce duc la restarturi, încetinirea sistemului, sau chiar blocarea calculatorului”, a declarat reprezentantul Virus Bulletin.

Organizaţia britanică Virtual Bulletin, cu sediul în Oxfordshire, a fost fondată în anul 1989 ca o sursă de informaţii în domeniul ameninţărilor informatice şi organizează din două în două luni sesiuni comparative de testare a celor mai importante produse de securitate.

Toate denumirile şi numele de produs menţionate mai sus aparţin deţinătorilor de drept şi pot fi mărci înregistrate ale acestora.

Despre BitDefender®

Bitdefender este producătorul  uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional de către instituţii independente de specialitate. Încă din anul 2001, Bitdefender este unul dintre liderii industriei de securitate, dezvoltând tehnologii inovatoare, multiplu premiate la nivel internaţional. În fiecare zi, Bitdefender protejează datele a peste 10 milioane de utilizatori individuali şi companii. Soluţiile Bitdefender se distribuie peste tot pe glob, printr-o reţea puternică de distribuitori.

Recent, compania a primit o serie de recomandări valoroase din partea unor publicaţii prestigioase din SUA şi Europa, printre care ConsumerSearch, Which?, Stiftung Warentest şi Taenk. Totodată, tehnologiile antivirus Bitdefender au obţinut rezultate superioare în cadrul testărilor specializate organizate de instituţii independente de profil, precum AV Test şi AV-Comparatives. Mai multe informaţii despre gama de produse Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei. În plus, Bitdefender le pune la dispoziţia utilizatorilor platforma Malware City, o resursă completă de informare şi formare în domeniul securităţii informatice

Etichete: