Software Development & Consulting a fost premiată de către Oracle România

Software Development & Consulting (SDC), partener de nivel Platinum al Oracle, a obţinut premiile pentru „Partenerul cu cele mai multe specializări Oracle” şi, respectiv, “Partenerul cu cel mai mare volum de vânzări Aplicaţii Oracle pe parcursul anului fiscal 2011”, din partea Oracle România, în cadrul evenimentului „Ziua Partenerilor Oracle”.
Acest premiu reprezintă recunoaşterea abilităţii specialiştilor din cadrul SDC de a oferi soluţii şi servicii de calitate clienţilor şi de a livra soluţii de succes, acoperind o gamă largă de nevoi şi cerinţe de business.
Specializările din portofoliul soluţiilor Oracle în care SDC este certificată – Oracle Database, RAC (Real Application Clusters), DW (Data Warehouse), Performance Tuning, Linux, Exadata, SOA (Service-Oriented Architecture), Business Intelligence Tech, eBusiness Suite, Enterprise Content Management şi Siebel CRM – oferă clienţilor companiei garanţii solide în ceea ce priveşte capabilitatea SDC de a implementa sisteme şi soluţii IT performante şi eficiente, bazate pe cele mai noi tehnologii Oracle. Pentru majoritatea acestor soluţii, alături de Oracle, SDC propune clienţilor săi livrarea în regim SaaS a acestor pachete de aplicaţii pentru a-i debarasa de povara unor investiţii iniţiale costisitoare şi a le oferi posibilitatea de a beneficia de toate funcţionalităţile aplicaţiilor într-un mediu securizat, la un cost scăzut, cu plata lunară în funcţie de cerinţele specifice fiecăruia.

“Faptul că am obţinut atât premiul pentru partenerul cu cele mai multe competenţe, cât şi acela pentru cele mai mari vânzări este o dovadă că avem o strategie clară şi eficientă şi că parteneriatul nostru cu furnizori strategici precum Oracle se bazează pe competenţă, atât în ceea ce priveşte promovarea soluţiilor, cât şi implementarea acestora. Obiectivul nostru este să avem beneficiari care să obţină valoare din sistemele pe care le dezvoltăm şi implementăm. În aceeaşi linie, în anul 2011 SDC are trei direcţii strategice principale: regionalizare, eficienţă şi SaaS. Ne orientăm businessul în funţie de nevoile clienţilor noştri pentru a le oferi cele mai bune soluţii, conforme cu nevoile şi cu cerinţele lor din punct de vedere funcţional, dar şi a bugetelor disponibile şi termenelor de implementare. Ne bucură faptul că suntem printre partenerii cei mai importanti ai Oracle şi ai altor companii de top, la nivel naţional, în ultimii 2 ani. Parteneriatul cu Oracle, competenţele de vârf pe care SDC le deţine pentru diversele specializări şi capabilitatea de a oferi soluţii în regim SaaS, găzduite în unul dintre cele mai sigure şi moderne centre de date din ţară (Omnilogic Data Center)  reprezintă un avantaj competitiv consistent pe care compania îl deţine în România şi regiune. Avem deja soluţii din portofoliul Oracle pe care le livrăm în regim SaaS bazate pe pachete de aplicaţii precum JD Edwards sau Siebel CRM. În perioada următoare sperăm să generăm cât mai multe proiecte de acest fel şi să promovăm cu succes modelul SaaS de livrare/utilizare a aplicaţiilor, pentru a  oferi clienţilor acces la aplicaţii IT complexe, de mare importanţă pentru businessul lor, care să genereze întâi valoarea si să se plătească singure. Vrem să ajutăm managementul organizaţiilor româneşti să perceapă IT-ul ca soluţii de crestere a productivităţii şi eficienţei şi nu doar ca şi costuri necesare”, a declarat Mihai Popescu, Director General | Software Development & Consulting.

SURSA: Computerworld