SOFTVISION are logo nou!

SOFTVISION_LOGO NOUSOFTVISION începe anul 2013 cu peste 800 de angajaţi, 85 de clienţi şi peste 300 de proiecte, iar pe parcursul acestui an îşi propune să depăşească pragul de 1000 de angajaţi şi să se extindă şi în ceea ce priveşte locaţiile, prin deschiderea unui nou sediu în Bucureşti.

Creşterea numărului de angajaţi şi a numărului de locaţii a determinat compania să înceapă un amplu proces de rebranding. Acesta are la baza un nou logo SOFTVISION, 3D, care reflectă dinamismul celor 3 dimensiuni care au determinat evoluţia sa: dorinţa de a creşte împreună, motivarea pentru client şi pasiunea pentru noutate.

Cele 3 valori se regăsesc puternic în rândul angajaţilor noştri: “SOFTVISION e o comunitate de profesionişti, în continuă creştere, care încurajează ideile creative şi îndrăzneţe.”, spune George Stan, Director General SOFTVISION.

Marius Baghiu, Manager Department, este de parere că “Suntem motivaţi de clienţii noştri şi le împărtăşim viziunea pentru succes. În SOFTVISION dezvoltăm zi de zi legături din ce în ce mai puternice, pentru parteneriate durabile.”

În acelasi timp, Vlad Badea, Lider de Echipă, ne-a declarat că: “Îmi place să lucrez cu oameni care au pasiune pentru tehnologie. SOFTVISION este locul în care îmi pot pune ideile în practică în cele mai interesante proiecte.”

 SOFTVISION este interesată să dezvolte proiecte şi soluţii software de cea mai înaltă calitate, inovative şi eficiente pentru clienţii săi, dar şi să ofere posibilităţi multiple de dezvoltare a carierei pentru angajaţi.

 Despre SOFTVISION

SOFTVISION este compania românească de software development outsourcing cu sediul central în Cluj-Napoca, si birouri în Baia Mare, Iaşi, Timişoara şi San Jose (California, SUA). De peste 15 ani ne-am specializat în oferirea de servicii de programare, dezvoltare de aplicaţii şi produse software, furnizarea de servicii de testare, asigurarea calităţii şi suport, în domenii variate: telecomunicaţii, finanţe, media, servicii medicale etc.

Cu o echipă formată din peste 800 de profesionişti, SOFTVISION valorifică expertiza sa în utilizarea limbajelor de programare şi a tehnologiilor de ultimă oră – iOS, Android, Java, C#, .NET/Windows, PHP, JavaScript, Database, Application/Web server, Test Automation etc. – în scopul oferirii unor servicii la înalte standarde de profesionalism, menite să depăşească expectanţele clienţilor din SUA şi Europa.

SURSA: Softvision