SOFTEXPERT mobility va automatiza forţa de vânzări a TIMAR Distrib

TIMAR Distrib este o companie din Craiova, care are ca principal obiect de activitate distribuţia regională de scule pentru frezare şi debitare, de adezivi şi echipamente de protecţie. Produsele distribuite fac parte din clasa superioară de calitate, durabilitate şi rezistenţă, reprezentând companii internaţionale precum Klingspor, Rodcraft, Nogel, Bosch sau Renania.
 
SOFTEXPERT mobility va implementa în cadrul TIMAR soluţia mobilă pentru automatizarea forţei de vânzări EXPERT Mobile Agent (EMA). Agenţii de livrare Timar Distrib vor folosi EMA pentru a avea la dispoziţie oricând, în timp real, informaţii despre produse, stocuri, loturi, zone, clienţi, solduri etc. şi, în acelaşi timp, pentru a prelua comenzi şi a face încasări. Pe de altă parte, managementul va putea să ia în cel mai scurt timp decizii de business care vor duce la creşterea satisfacţiei clienţilor şi a eficienţei echipei TIMAR Distrib.
 
SOFTEXPERT mobility este unul dintre primii furnizori de soluţii mobile dezvoltate pentru distribuitorii de FMCG, lichide alimentare, piese auto şi materiale de construcţii, sub numele EXPERT Mobile Agent (EMA) SFA & CRM. De asemenea, este lider în România în dezvoltarea de soluţii mobile de Business Intelligence, de ultima generaţie, dedicate pieţei farmaceutice, prin soluţiile MedEXPERT CRM şi MedEXPERT SFA.

Sursa: SOFTEXPERT mobility preluat de Agora