SocratePOS de la BITSoftware, soluţia ideală pentru vânzările din magazine

Vânzările către clienţii finali reprezintă elementul cel mai important pentru orice retailer, indiferent de mărimea sau aria de business a acestuia (un mic magazin sau un lanţ naţional sau multinaţional). Tocmai de aceea, fiecare doreşte să-şi dezvolte afacerea şi să câştige noi clienţi, fidelizându-i în acelaşi timp pe cei vechi. Pentru aceasta, au nevoie de politici comerciale flexibile, reducerea costurilor legate de aprovizionare şi o gestionare eficientă a vânzărilor din magazin/magazine.

Pentru a veni în sprijinul retailerilor, BITSoftware propune SocratePOS, o aplicaţie web destinată înregistrării şi procesării tranzacţiilor efectuate în cadrul activităţilor de vânzare cu amănuntul. Punând la dispoziţie facilităţi pentru înregistrarea, centralizarea şi urmărirea vânzărilor companiei prin bonuri fiscale, SocratePOS poate fi utilizat cu succes în unităţi de tip supermarket, minimarket, magazine generale, magazine alimentare, magazine de confecţii sau de încălţăminte, restaurante, fast-food-uri, cofetării-patiserii, chioşcuri şi alte magazine ce operează în sistem vânzare cu amănuntul.

SocratePOS este integrat nativ cu Socrate+ ERP, beneficiind de toate avantajele ERP-ului şi a platformei SQL Server: replicări tranzacţionale, număr nelimitat de utilizatori, etc. Iar pentru a creşte viteza de operare, interfaţa permite selectarea produselor atât pe baza multiplelor coduri de bare existente pe produse, cât şi a codului sau a denumirii de produs. Cu SocratePOS se lucrează în timp real pe serverul central, nefiind nevoie de un calculator back office în magazin, reducând astfel costurile operaţionale. Aplicaţia are o acoperire geografică foarte mare, putându-se lucra de oriunde online, atâta vreme cât există conexiune la internet. În plus, datorită centralizării informaţiilor într-o bază unică de date, activitatea de extragere a rapoartelor se reduce semnificativ, la fel şi costurile de administrare.

SocratePOS funcţionează cu casele de marcat DATECS şi SAPEL şi cu POS-urile IBM/POS 2000 POS, AnziSoft POS, Wincor Nixdorf POS.

Despre Socrate+ ERP

Socrate+ este unul din primele sisteme integrate de gestiune dezvoltat în România. Cu prima implementare în 1995, Socrate+ a crescut de la an la an, înregistrând in ultimii 16 ani, zeci de poveşti de succes în retail, distribuţie şi industria de proces. Socrate+ este un sistem inteligent, modular, de gestiune economică, o platformă pentru planificare şi gestiunea tuturor resurselor din organizaţie. Socrate+ este bazat pe cunoaşterea aprofundată a proceselor specifice distribuţiei, retailului şi industriei alimentare, experienţa îndelungată în lucrul cu aceste firme şi numărul clienţilor care îl utilizează recomandând Socrate+ drept o soluţie matură, ce ajută la eficientizarea activităţii, reducerea costurilor şi cresterea competitivităţii.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distribuţie, producţie şi construcţii, şi una dintre primele companii româneşti care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+ – implementat până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România. BITSoftware a devenit, de la începutul acestui an, reseller oficial pentru România al furnizorului american de soluţii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul încheiat urmărindu-se dezvoltarea şi distribuirea pe piaţa din România a celei mai complexe şi complete soluţii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodată, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware înseamnă nu numai achiziţia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicaţii.

Sursa: BITSoftware