SocrateOpen, ales de Caussade Semences Est Europa pentru operaţiunile sale din România

Unul dintre cei mai mari ameliatori, producători şi distribuitori de seminţe pentru cultura mare şi plante furajere care activează pe piaţa din România, Caussade Semances Est Europa SRL, a decis implementarea sistemului ERP / CRM, SocrateOpen, de la BITSoftware, pentru creşterea competitivităţii într-o piaţă în plină expansiune şi pentru un control sporit al operaţiunilor pe care le desfăşoară atât la nivel local cât şi la nivel regional.

SocrateOpen a fost ales de Caussade Semences Est Europa întrucât permite îmbunătăţirea gestionării trasabilităţii producţiei realizate, managementul culturii prin urmărirea profitabilităţii pe tipuri de culturi, realizarea unui sistem de raportare eficientă, creşterea productivităţii angajaţilor şi posibilitatea operării în sistem din orice locaţie, prin utilizarea interfeţei web.

Decizia de implementare a soluţiei ERP open source oferită de BITSoftware  a fost luată de cei de la Caussade Semence întrucât ea oferă o susţinere regională a business-ului, permiţând utilizarea mai multor standarde de contabilitate în paralel, posibilitatea înregistrării tranzacţiilor în mai multe valute în paralel, fiind dezvoltată astfel încât să ofere prin capabilităţile sale o acoperire globală, fiind totodată o aplicaţie adaptată 100% legislaţiei şi practicilor româneşti. SocrateOpen va fi implementat de client, la nivel operațional, și în activitățile sale Europa de Est.

Decizia Caussade Semences Est Europa de a alege solutia ERP open source oferită de BITSoftware  survine  în urma unui proces lung de evaluare şi selecţie a soluţiilor existente în piaţă la momentul actual. Am ales sa lucrăm cu BITSoftware datorită multiplelor garanţii oferite: platformă tehnică competitivă şi flexibilă prin multiplele customizări pentru specificul de producţie, dezvoltare şi comercializare al companiei, servicii de calitate şi o strânsă colaborare între echipa de implementare  BITSoftware şi personalul Caussade Semences”, a declarat doamna  Adriana Sorescu, directorul financiar al Caussade Semences Est Europa SRL.

Colaborarea dintre Caussade Semences şi BITSoftware  va continua şi după finalizarea implementării aplicaţiei SocrateOpen, în contextul în care analiştii de la BITSoftware au propus dezvoltarea aplicaţiei şi pentru activităţi specifice producţiei vegetale”, a declarat, la rândul său, domnul Ştefan Gheorghiţă, director general Caussade Semences Est Europa SRL.

Despre Caussade Semences Est Europa SRL

Puternic ancorată în lumea agricolă, GROUPE CAUSSADE SEMENCES  este o companie multinaţională de origine franceză care ameliorează, multiplică, procesează şi comercializează seminţe pentru cultură mare şi plante furajere. Portofoliu este unul foarte generos, numărând 23 de specii de cultură. Varietăţile CAUSSADE SEMENCES se comercializează în peste 34 de ţări de pe toate continentele lumii. CAUSSADE SEMENCES EST EUROPA SRL este subsidiara  est-europeană a GROUPE CAUSSADE SEMENCES, care coordonează operaţiunile filialelor din: România, Ungaria, Bulgaria şi Republica Moldova.

Despre SocrateOpen

SocrateOpen este o soluţie ERP/CRM open source, modernă, adaptabilă, de clasă mondială, care poate fi utilizată pe serverul propriu sau în Amazon Cloud la o fracțiune din costul unui sistem ERP tradiţional. Adresată iniţial companiilor de servicii, soluţia SocrateOpen este utilizată astăzi cu succes şi de companii din producţie şi distribuţie de bunuri de larg consum, import şi distribuţie de aparatură medicală, import şi distribuţie de echipamente electronice, producţie agricolă, construcţii, telecomunicaţii, producţie discretă.

Despre BITSoftware

Cu peste 17 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distribuţie, producţie şi construcţii, şi una dintre primele companii care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+, implementat până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România.

Sursa: BITSoftware