Socrate Salarii, adaptat noilor cerinţe impuse de Revisal

Începând cu 15 august 2011 au devenit operaţionale noua procedură de transmitere şi noul conţinut al Registrului de evidenţă a salariaţilor, aşa cum sunt prevăzute ele de Hotărârea de Guvern 500/2011.

Pentru a veni în sprijinul clienţilor săi, BITSoftware a aliniat soluţia Socrate Salarii noilor modificări legislative, astfel încât raportarea către ITM să fie corectă şi să nu afecteze în niciun fel activitatea clienţilor.

Însă aceste modificări nu sunt singurele pe care le aduce versiunea 11.08 a soluţiei de salarizare oferită de BITSoftware. Astfel, începând de acum se pot adăuga, modifica sau şterge informaţii referitoare la fiecare angajat în parte, informaţii care au legătură cu activitatea desfăşurată de respectivul angajat în cadrul companiei dumneavoastră (cursuri de perfecţionare, detaşări, calificări suplimentare etc).

În plus, Socrate Salarii 11.08 permite definirea propriilor programe de muncă, în concordanţă cu prevederile Nomenclatorului privind repartizarea timpului de muncă prevăzut de Normele de aplicare a HG 500/2011.

Socrate Salarii se adresează departamentului de resurse umane din firmele românești. Soluția realizează definirea și gestionarea structurii de personal, evidența drepturilor salariale, concedii de odihnă și medicale precum și a altor drepturi și rețineri care se aplică salariatului sau companiei angajatoare. Soluția a fost concepută din dorința de a acoperi un număr cât mai mare de cazuri particulare, fiind știut că problemele legate de acest capitol sunt complexe.

Socrate Salarii este perfect integrat cu soluțiile ERP ale BITSoftware – Socrate+ și SocrateOpen -, transferul în contabilitate putându-se face cu repartizarea automată a cheltuielilor pe centre de cost.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source –SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distribuţie, producţie şi construcţii, şi una dintre primele companii româneşti care a dezvoltat un sistem ERP –Socrate+ – implementatpânăacumînpeste 150 decompanii medii şi mari din România. BITSoftware a devenit, de la începutul acestui an, reseller oficial pentru România al furnizorului american de soluţii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul încheiat urmărindu-se dezvoltarea şi distribuirea pe piaţa din România a celei mai complexe şi complete soluţii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodată, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware înseamnă nu numai achiziţia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicaţii.

Sursa: BITSoftware