Socrate+ ERP susţine creşterea vânzărilor şi optimizarea sortimentelor de produse din fiecare magazin MACRO

MACRO, reţeaua de magazine lansată de compania Mercadia Holland în urma redenumirii și repoziționării magazinelor miniMax Discount, a ales soluţia ERP Socrate+ pentru gestionarea întregii activităţi a noilor magazine, de la necesarul de aprovizionat, comenzi furnizori, gestiune stocuri şi depozite, vanzare, control financiar şi până la contabilitate si analize BI. Pentru a eficientiza întreaga activitate a companiei, Socrate+ ERP este integrat cu soluția informatică de gestionare comuna a depozitelor, folosită în prezent în cadrul magazinelor Mic.RO.

După ce în luna august a anului trecut a cumpărat reţeaua de magazine miniMAX, Mercadia Holland a demarat la începutul acestui an procesul de repoziționare a acestora şi de transformare a lor în MACRO, în noile magazine urmând a se comercializa cu precădere produse româneşti. Primul magazin din afacerea MACRO din România a fost deschis, în luna mai, la Braşov, planul fiind ca până în luna octombrie, toate unităţile miniMAX, în număr de 53, să treacă la noul statut. Magazinele au o suprafaţă medie de vânzare de 1.000 de metri pătraţi, localizate în mari oraşe, dar şi în cele cu cel puţin 10.000 de locuitori.

Până la sfârşitul anului 2011, Socrate+ ERP va funcţiona în toate cele 150 de magazine MACRO deschise sau în curs de deschidere, BITSoftware furnizând, astfel, atât infrastructura software, cât și mentenanţa şi suportul tehnic necesar deschiderii noilor magazine.

Despre Socrate+ ERP

Socrate+ este unul din primele sisteme integrate de gestiune dezvoltat în România. Cu prima implementare în 1995, Socrate+ a crescut de la an la an, înregistrând in ultimii 16 ani, zeci de poveşti de succes în retail, distribuţie şi industria de proces. Socrate+ este un sistem inteligent, modular, de gestiune economică, o platformă pentru planificare şi gestiunea tuturor resurselor din organizaţie.

Socrate+ ERP este un sistem integrat format din mai multe module, cu care se pot planifica activităţile din cadrul organizaţiei, în vederea gestiunii eficiente a tuturor resurselor, structurării şi creşterii vizibilităţii asupra proceselor din organizaţie. Socrate+ include următoarele pachete: Administrare, Financiar, Comercial, POS, Producţie şi Management.

Socrate+ ERP este bazat pe cunoaşterea aprofundată a proceselor specifice distribuţiei, retailului şi industriei alimentare, experienţa îndelungată în lucrul cu aceste firme şi numărul clienţilor care o utilizează recomandând Socrate+ drept o soluţie matură, ce ajută la eficientizarea activităţii, reducerea costurilor şi cresterea competitivităţii.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile din diverse industrii să-şi îmbunătăţească productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, şi să realizeze obiectivele de creştere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP&CRM de clasă mondială, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distribuţie, producţie şi construcţii, şi una dintre primele companii româneşti care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+ – implementat până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România. BITSoftware a devenit, de la începutul acestui an, reseller oficial pentru România al furnizorului american de soluţii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul încheiat urmărindu-se dezvoltarea şi distribuirea pe piaţa din România a celei mai complexe şi complete soluţii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodată, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware înseamnă nu numai achiziţia unui abonament anual, ci şi servicii profesionale de instalare şi migrare, şcolarizare utilizatori şi integrare cu alte aplicaţii.

Sursa: BITSoftware