Smailo & Titi Aur fac echipă și în 2011!

Smailo, primul brand românesc de sisteme de navigație GPS, va fi, pentru al doilea an consecutiv, sponsor al echipajului Titi Aur – Karoly Borbely în ediția 2011 din Campionatul Național de Raliuri, la toate cele 9 etape programate.

După un an 2010 în care s-au pus bazele acestei echipe și spectacolul oferit a fost unul de excepție, vom fi și în acest an alături de echipaj în încercarea lor de a ocupa un loc pe podium. Pe lângă acest obiectiv, ne dorim să oferim pasionaților de mașini și curse momente unice, atât prin evoluția unui pilot experimentat cum este Titi Aur, cât și prin premii, concursuri și alte surprize marca Smailo ” a declarat Voicu Oprean, Director General al AROBS Transilvania Software, companie căreia îi aparține brandul Smailo.

Fanii Smailo vor putea afla noutăți din culisele campionatului  și răspunsuri la întrebările lor direct de la echipaj de pe pagina de Facebook, blogul și site-ul www.smailo.ro.

Toti împătimiții acestui sport sunt așteptați în perioada 8-9 aprilie la Brașov, acolo unde va avea loc prima etapa din acest campionat, pe un traseu cu probe speciale care includ Poiana Brasov, Râșnov sau Predeal.

Despre Smailo

Brandul Smailo – Primul brand de sisteme de navigație GPS din Romania a fost lansat în aprilie 2008 și cuprinde 6 modele. Cele mai noi sunt dispozitivele Smailo HD, apărate care impresionează atât prin designul revoluționar cât și prin funcțiile avansate. Sistemele de navigație GPS Smailo sunt disponibile în principalele rețele de retail (Altex, Media Galaxy, Flanco, Domo, Cora, Carrefour, Auchan, Germanos, Orange, Euro GSM), în rețeaua de distribuitori AROBS sau magazine online (gps-auto.ro, E-mag, PC Fun, Cel.ro, Evomag).

Sursa: Arobs